Serbia Wonderland otvara konkurs za mlade umetnike

 Serbia Wonderland otvara konkurs za mlade umetnike

Serbia Wonderlan Festival otvara konkurs za sve mlade body art umetnike, bacače vatre, balerine, plesače, hodače na štulama i sve druge umetnike, koji bi svoje umeće želeli da pokažu na velikom Open Air Festivalu, kada će se atraktivni atrijum Beogradskog sajma pretvoriti u magičnu Zemlju čuda.

Serbia Wonderland Open Air Festival, 20. i 21. juna u Beogradu okupiće čak 9 internacionalnih DJ- eva iz samog vrha svetskih DJ Top listi. Ponovo nam u Beograd dolaze Omnia, ukrajinski superstar sa kojim je bajka o Serbia Wonderlandu započeta i Beltek, slovenački DJ i producent koji je osvojio publiku na „Vatrenom nebu“, 14. februara. Priliku da se po prvi put predstave Beogradskoj publici imaće Ibranovski, Photographer, Jorn Van Deyhoven, Sean Tyas, Futuristic Polar Bears i Kill The Buzz, a zvanično prva dama na Serbia Wonderland Festivalu, biće kraljica hardstyle zvuka, DJ Stephanie.

Svi umetnici, zainteresovani da budu deo festivala i da učestvuju u pisanju bajke, svoje CV-eve, fotografije svojih radova, linkove ili bilo koje druge medije kojim žele da se predstave i da pokažu svoje umeće, mogu poslati na e-mail adresu [email protected], zaključno sa 1. junom.

Karte za Serbia Wonderland Open Air Festival po ceni od 1500 RSD, mogu se naći u prodaji do 23. maja. Nakon toga cena dvodnevnih ulaznica raste na 1800 RSD. U prodaju će biti puštene i jednodnevne ulaznice za festival, čija će cena biti 1000 RSD, po danu. Karte se mogu nabaviti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Njegoševa 31v.

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.