Serbia Wonderland otvara konkurs za mlade umetnike

Serbia Wonderlan Festival otvara konkurs za sve mlade body art umetnike, bacače vatre, balerine, plesače, hodače na štulama i sve druge umetnike, koji bi svoje umeće želeli da pokažu na velikom Open Air Festivalu, kada će se atraktivni atrijum Beogradskog sajma pretvoriti u magičnu Zemlju čuda.

Serbia Wonderland Open Air Festival, 20. i 21. juna u Beogradu okupiće čak 9 internacionalnih DJ- eva iz samog vrha svetskih DJ Top listi. Ponovo nam u Beograd dolaze Omnia, ukrajinski superstar sa kojim je bajka o Serbia Wonderlandu započeta i Beltek, slovenački DJ i producent koji je osvojio publiku na „Vatrenom nebu“, 14. februara. Priliku da se po prvi put predstave Beogradskoj publici imaće Ibranovski, Photographer, Jorn Van Deyhoven, Sean Tyas, Futuristic Polar Bears i Kill The Buzz, a zvanično prva dama na Serbia Wonderland Festivalu, biće kraljica hardstyle zvuka, DJ Stephanie.

Svi umetnici, zainteresovani da budu deo festivala i da učestvuju u pisanju bajke, svoje CV-eve, fotografije svojih radova, linkove ili bilo koje druge medije kojim žele da se predstave i da pokažu svoje umeće, mogu poslati na e-mail adresu wonderland.konkurs@gmail.com, zaključno sa 1. junom.

Karte za Serbia Wonderland Open Air Festival po ceni od 1500 RSD, mogu se naći u prodaji do 23. maja. Nakon toga cena dvodnevnih ulaznica raste na 1800 RSD. U prodaju će biti puštene i jednodnevne ulaznice za festival, čija će cena biti 1000 RSD, po danu. Karte se mogu nabaviti na blagajnama Eventima i u prostorijama Jungle Tribe-a, Njegoševa 31v.

Avatar photo

Autor: Igor