Legendarni tehno duo SLAM za vikend u Beogradu

 

Čuveni dvojac SLAM, koji će u subotu (20. decembar) nastupiti u Hangaru kod Luke Beograd, raduju se ponovnom susretu sa domaćom publikom. 

“Vaša publika je uvek bila sjajna i veoma smo uzbuđeni zbog povratka u Beograd. Super smo se proveli i na Exit festivalu, sigurni smo da će tako biti i ovog puta, naročito što je ovo jedna od najdinamičnijih godina tokom naše karijere”, poručio je popularni dvojac domaćim ljubiteljima tehno zvuka.

Na svom trećem nastupu u Beogradu, pored starog materijala, promovisaće najnoviji album Reverse Proceed, koji je nominovan za album godine, od strane prestižnog britanskog časopisa DJ Mag. 

 Hrvatsku elektronsku scenu predstaviće DJ i producent Edy C. Od 2007. godine, vlasnik je digitalne etikete Decoded Records, koja je orijentisana ka tehno zvuku. Pored gostovanja po regionu, na Exit Festivalu, hrvatskom Electro-Funk-u i splitskoj Rivi, nastupao je u Španiji, Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj. 

Uz zvezdu večeri, a ispred Lucky Light Records-a nastupiće beogradski producent i DJ Speedy koji će raditi back2back sa Goranom KANom aka Kerkezom, dobitnikom nagrade za najuspešnijeg DJ-a u Makedoniji, čija su se izdanja našla su se na etiketama: Primal Force, SAF, Minisketch, Impact Mechanics, Flux, Logos, Artefact, Soul Access i Q Records.  Za warm up zadužan je DJ Adwarf iz Novog Sada.

Ulaznice po ceni od 1190 dinara, mogu se naći na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene, dok će cena ulaznice na samom ulazu biti 1500 dinara.

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor