SUNDAY BEAT PRES. DISKO ZOO SHOWCASE | GRAMOPHONEDZIE | MARKFUNK | DOS PADRES | TOM COLLINS [14.10.2014]

 

Sunday Beat predstavlja koncept žurki koje je pokrenuo talentovani glumac – Viktor Savić. Sa ciljem da pojača impuls domaćeg clubbing-a kroz kvalitetna gostovanja i dobru atmosferu – Sunday Beat žurke su do sad ugostile imena kao što su Fakir, Kristijan Molnar, Vem & Doo i mnoge druge!

Ove nedelje održaće se specijalan Disko Zoo Showcase! Jedan od lidera Disko Zoo etikete je Marko Milićević aka GRAMOPHONEDZIE koji spada u naše najuspešnije producente i DJ-eve potpisujući za etikete kao što su Virgin/EMI, Guesthouse, Can You Feel It Records i mnoge druge. Uz njega biće tu i MARKFUNK koji je ove godine u nekoliko navrata pogađao svojim izdanjima Traxsource #1 i talentovani duo DOS PADRES koji su nedavno izbacili Armadillo EP za Disko Zoo etiketu. Očekujte dosta finog funky-disco-jackin’ house-a sa primesama blues, jazz i swing muzike. Celom događaju podršku daje i Sunday Beat rezident – TOM COLLINS.

Ulaz će biti besplatan ali uz pozivnice i rezervacije koje se mogu obaviti putem Sunday Beat i partnerski sajtova stranice.

Lineup:

GRAMOPHONEDZIE [Disko Zoo/Virgin/EMI]
MARKFUNK [Disko Zoo/Guesthouse]
DOS PADRES [Disko Zoo]
TOM COLLINS [Sunday Beat Resident]
Rezervacije i pozivnice na linku: http://bit.ly/SundayBeat
Adresa: Nemanjina 4, IX sprat, 11000, Beograd, Srbija
Facebook event: http://bit.ly/SundayBeat-14Dec2014

Događaj je podržan od partnera – Disko Zoo Records, Belgrade Grotto, OnlyClubbing, TheClubber.rs!

Avatar photo

Autor: Igor