LIVE LOVE TRANCE žurka u klubu Share!

 

LIVE LOVE TRANCE – je koncept žurki koji je osmišljen sa idejom da spoji Uplifting i Psy Trance scenu u Srbiji.

U novembru 2017 godine smo se okupili u Klubu Mehanizam na prvoj LLT žurci, sad se selimo na novu lokaciju u samom centru Beograda u Club Share (Čumiceva br.3).  Za ovaj event možete očekivati spoj uplifting, tech i progressive psy trance zvukaTakodje žurka se nastavlja do ranih jutarnjih-podnevnih časova, pa ćete na istom mestu moći da uživate i u after party žurci pod organizacijom Share kluba. 

Cena ulaza: 300rsd

Line up: 

– RISING DAWN je Marko Ljujic (1984) iz Beograda. Produkcijom se bavi od 2008 godine, a dj-ingom od rane 2002 godine.Kao mentore na trance sceni pored sebe je imao producente naseg najveceg i najstarijeg projekta ALTERNATIVE CONTROL,sa kojima ima veci broj izdanja.Za inspiraciju svog novog zvuka ugledao se na projekte poput DEEDRAH, ASTRAL PROJECTION,MAN WITH NO NAME,SUB 6, ALTERNATIVE CONTROL itd.Skoro sva izdanja su bila rangirana u top 30 na psy trance sceni,i pokazala se kao veliki hitovi.Velika i cenjena imena iz trance produkcije poput CHRISTOPHER LAWRENCE i ASTRAL PROJECTION su ucestalo u svojim setovima pustali trake RISING DAWN.Najveci akcenat usmeren je na Beogradsku underground psy trance after party scenu, gde je ovaj projekat jako popularan i pracen

– LYDIA DELAY

Bavi muzikom ceo zivot, zavrsila je (diplomirala) klavir na akademiji i prvo je krenula da komponuje klasicnu i filmsku muziku. Oduvek je bila ljubitelj trance-a i pronasla se u tome kao DJ i producent. Uzori su joj Sean Tyas i Airbase. Takodje je pevacica i tekstopisac, a najvise voli i radi uplifting trance i vocal trance , kao solo artist. Ima projekte kako u Uplifting tako i u chill ,progressive i psy tranceu gde imam kolaboracije sa nasim i stranim artistima kao sto su , Vertex (Tessaract Studio), Merlin,Ascent (BMSS Records), Invisible Reality, Vladimir Cyber, Solewass, Goc i mnogi drugi.
Nastupala je u dosta beogradskih klubova a ima i nastupe na Exit i SAN festivalima gde je sa Merlinom radila chill i na Trance unity i TMGO Slovenia gde je radila sa Cyberom uplifting trance

– VLADIMIR CYBER – Elektronsku muziku a Trance pogotovo kao omiljeni zanr slusa jos od malih nogu a uzori su mu bili Tiesto, Tyas, Armin, Astrix, Astral, Liquid Soul, Alex morph, Airbase, Aly & Fila. 
Za DJ i produkciju je poceo da se zanima krajem srednje skole, vremenom pocinje da uci i gradi svoju karieru kao DJ i producent 
Prvi veliki nastup mu je bio na Serbia Wonderlandu gde je postao rezident festivala i delio stejdz sa svetskim imenima poput Eddie Halliwell, Marco V, Omnia, Max Graham, Paul van Dyk i mnogim drugim. Poznat je po energicnim nastupima u Srbiji i regionu (Edm maraton, Spectrum, Fire festival, Tranceport, Trance Unity, TMGO su samo neki od dosadasnjih nastupa) gde uglavnom vrti Uplifting i tech Trance ali mu nije strano i da zavrti progressive psy na Beogradskoj undergrund sceni. Ima kolaboraciju sa Ikerya project gde im je traka izasla za Aboru recordings i sa Lydiom Delay gde su traku potpisali za IB music sa Ibice

– CHEDA – Ljubotina Nikola aka Cheda 
Poceo je da prati i slusa elektronsku muziku jos sa 14 godina, a sa 16 biva uvucen u psytrance scenu, gde iz zabave polako pocinje da se bvi DJ-ingom, sa svojim prijateljima 2004 godine pod nazivom Psychologic.
2009 godine se udruzio sa prijateljem i kolegom Lukom Nikolic i napravili su organizaciju Brooka Musica koja je na domacoj Trance sceni jako dobro poznata.
Muzika koji zauzima veliki prostor u njegovim setovima je progressive & psy trance sa jako kvalitetnim zvukom.
Delio je DJ pult sa velikim svetskim zvezdama kao sto su Dino Psaras, Joti Sidhu, Talamasca, Azax, Waio, Etnica, Digicult i mnogi drugi.

Zvaničan event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor