Deadmau5 najavio performas sa orkestrom

Inovator, kada je u pitanju elektronska muzika, Deadmau5 najavio je jedinstven performans u kome će nastupati zajedno sa kompletnim orkestrom u Los Andjelesu.

Performans pod nazivom “Where’s the drop?” na kom će Deadmau5 nastupati zajedno sa kompletnim orkestrom biće održan u legendarnom Wiltern-u.

Inspiraciju za novi šou Deadmau5 je našao u svojoj muzici sa “7” kolekcije od 7 traka, koje su zasnovane na sedam smrtnih grehova. Oduvek je želeo da ovaj materijal predstavi sa orkestrom, a kada je upoznao Gregory Revert-a tokom “Mondays Twitch” sesije na njegovom mau5trap lejblu, konačno je našao nekoga ko će mu pomoći da to i ostvari.

 

Orkestarsko izvodjenje “where’s the drop?” performansa predstavlja uvertiru za predstojeći istoimeni album koji će sadržati 17 orkestarskih pesama i koji će biti 30. marta ekskluzivno biti dostupan na TIDAL-u preko Deadmau5-ove etikete “mau5trap”.

Za sve ljubitelje, koji uživo žele da dožive ovaj dogadjaj, karte će za članove TIDAL-a su dostupne od 7. marta, a regularna prodaja je otpočela juče, 8. marta.

Za sve one koji ne mogu da stignu na ovaj dogadjaj, Live stream će biti dostupan na TIDAL stranici 1. aprila.

Izvor: Mixmag

Avatar photo

Autor: Igor