Ljuljanje sa Alexom Kennonom u hotelu Jugoslavija!

 Ljuljanje sa Alexom Kennonom u hotelu Jugoslavija!

Popularni DJ sa Ibice u interesantom prostoru 9. decembra uz dva domaćina: Dakissa i Un Padre.

Ljuljanje kao koncept je krenulo nežno. Nakon nekoliko matinea, upada na Beogradski market i velike žurke u klubu Fabrika, išlo se u Tavernu, na Pristan, do krova tržnog centra Galerija i Ben Akibe u tom komšiluku. Sledeće Ljuljanje planirano je na zanimljivoj lokaciji. Taj prostor korišćen je za razne žurke, ali nikada previše rabljen, pa ostaje doza eksluzivnosti kada se odlazi u hotel Jugoslavija.

Do sada najambicioznije Ljuljanje planirano je za petak, 9. decembar. Sa čuvenog party ostrva stiže Alex Kennon! On je među traženijim didžejevima Ibice i dolazi da pokaže koliko dobro se snalazi u tom melodičnom prostoru između house i techno muzike! Očekuje nas energični nastup sa dosta vokala i puno nove originalne produkcije na kojoj je radio u prethodnom periodu!

Kennon nije izabran samo zbog internacionalne slave, već i zbog toga što lagano gradi odnos sa našom publikom. Pojavljivao se u klubovima Beograda, ali je njegov nastup na ovogodišnjem Matinée Festu zapečatio tu vezu.

Italijan je dobio nagradu za najboljeg producenta za 2018. godinu na Ibiza DJ Awards nagradama, nakon čega je nastavio da izdaje za etikete kao što su Rebellion, Crosstown Rebels i Saved. Sada je u svojim tridesetim, pa ne iznenađuje da je odrastao uz Enigmu, The Cure i Massive Attack. Ovi bendovi su uticali na njega koliko i poznavanje klasične gitare koju svira od svoje šeste godine, dok je otac odgovoran za ljubav prema funky zvuku. Alex je još kao tinejdžer dobio angažman na radio stanici, a usput istraživao house muziku, prvo kroz acid, pa i dub stilove.

Trenutno živi između Ibize i Londona. Nastupa po velikim evropskim klubovima, ali ima jaku bazu fanova i u Aziji. Usput izdaje za Snatch, Bondage Music, Metroklang, Recycle Records, Cimelde, Mimique i druge izdavačke kuće.

U holu hotela Jugoslavija bi trebalo da se pojavimo već od osam uveče kako bismo čuli uvod Dakisse – aktuelnog pobednika Let’s Mix It DJ takmičenja. Kennon je apsolutna zvezda večeri, ali će oni koji ostanu do kraja moći da čuju i momka koji radi pod imenom Un Padre.

Karte možete kupiti na tickets.rs, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, što podrazumeva Trg Republike, Dom Omladine, TC Ušće, ali i razna mesta po celoj Srbiji.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

IZVOR: Redbull.com

Avatar photo

Autor: Igor