DELIMO KARTE :: Loco Dice 18. septembra u Depou promocijom novog albuma nastavlja Apgrade zurke!

 

Jedan od najpopularnijih izvođača na svetskoj elektronskoj sceni, Loco Dice, nastupiće 18. septembra u beogradskoj hali „Depo“ u okviru nove Apgrade žurke.

Traženi producent i DJ iz Dizeldorfa u Beograd dolazi u okviru svetske turneje kojom promoviše svoj novi album „Underground Sound Suicide“, sa kojeg se već izdvojio singl „Get Comfy“ uz gostovanje londonskog repera Giggsa. Spot za ovu numeru, koja vešto spaja hip-hop i techno, uticajni magazin „Thump“ proglasio je za priču o Dajsovim korenima uz konstataciju da bi Guy Ritchie bio ponosan na režiju. Na albumu gostuje još jedno veliko hip-hop ime, američki hitmejker Just Blaze, ali celo izdanje je većinski oslonjeno na house i techno zvuk koji Dice spaja kao retko koji DJ na globalnoj sceni. Među saradnicima se izdvajaju Chris Liebing, Miss Kittin i Guti, a posebno je zanimljivo gostovanje čuvene Neneh Cherry. U Beograd dolazi i njujorški DJ i producent Caleb Calloway, te još jedan predstavnik Dajsove čuvene izdavačke kuće, Beograđanin sa dva izdanja za „Desolat“ Alexandar Ivković. Domaća podrška je Vlada Janjić, a ulaznice se prodaju na blagajnama Eventima i Gigstixa po promo ceni od 790 dinara.

Od poslednjeg beogradskog gostovanja u martu 2014. godine, Loco Dice je na samom vrhu elektronske scene, nastupajući na vodećim festivalima kao što su Awakenings, BPM, Coachella, Glastonbury, Monegros, Movement, Sonar, Sonus, Time Warp, T in the Park, Tomorrowland. Pored zajedničke CNTRL turneje po Sjedinjenim državama sa Ričijem Hawtinom, Dajsove žurke pod nazivom „Used+Abused“ ugostile su magove kao što su Paul Ritch, Tale of Us, Nastia, tINI, MK aka Marc Kinchen… Po Americi je nastupao i uz svog velikog prijatelja Carla Coxa, kojem neretko gostuje u klubu Space na Ibici, gde su prošle godine zajedno proslavili svoje rođendane! I ove godine, nemačka zvezda tunižanskog porekla, dominira španskim ostrvom uz rezidenciju na famoznim Hyte žurkama, gde uz njega nastupaju Laurent Garnier, Recondite, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Kenny Dope Gonzales, Pan-Pot i drugi, dok celu ovu sezonu kao hedlajneri predvode Maceo Plex, Chris Liebing i naravno, Loco Dice.

Zvanični event:

https://www.facebook.com/events/1021053767929379/

Prepare_to_▲pgrade

www.apgrade.org

NAGRADNA IGRA:

DELIMO VAM 7X1 KARTU ZA VELIKO GOSTOVANJE LOCO DICE-A U BEOGRADSKOM MAGACIN DEPO-U! DA BI STE UČESTVOVALI U NAGRADNOJ IGRI VAŠE JE DA ŠERUJETE OVAJ ČLANAK NA VAŠIM FACEBOOK PROFILIMA, DA NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE POŠALJETE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA LOCO DICE-A KAO I DA NAM ODGOVORITE TAČNO NA SLEDEĆE PITANJE:

Loco Dice je muzičar iz nemačkog grada Dizeldorfa, a koji drugi Nemac je komponovao evropsku himnu, poznatu kao „Oda radosti“?

NAGRADNA IGRA TRAJE DO SREDE DO 23H KADA ĆE BITI IZABRANI SREĆNI DOBITNICI.

Avatar photo

Autor: Igor