Lokier debituje u Drugstoreu ovog petka! Nezaustavljiva Lokier na HAD žurci!

 Lokier debituje u Drugstoreu ovog petka! Nezaustavljiva Lokier na HAD žurci!

Za ljubitelje Boiler Room strimova verovatno nema upečatljivijeg nastupa ove godine od Meksikanke Lokier koja je u sat vremena demonstrirala svoju selekciju hard dance numera. Ovog petka, u okviru HAD serijala, slušamo Lokier prvi put u Beogradu. Karte možete da kupite na sajtovima tickets.rs za 1400 RSD ili Resident Advisor za 12 EUR.

Di-džej kao što je Yoan Rodriguez Lokier je razlog zbog čega je aktiviran HAD. Vlasnicu LightStrike lejbla trenutno najviše zanimaju energični hardkor, trens i besramni bengeri kakve je pre samo dva meseca demonstrirala pred kamerama Boiler Rooma. Klasičan borbeni stav koji biste očekivali od Meksikanke. Himna za himnom. Tako će se i vokal haus nočekivano naći preko nekog “hard” dance bita u setu Lokier.

Svoj prvi materijal je iznenađujuće izdala na lejblu Ivana Smagghea, Les Disques De La Mort, pre deset godina. Mnogo toga se promenilo na USB stikovima mlade producentkinje od tada, za šta je pre svega odgovorno njeno preseljenje u Berlin. 2018. godine izdaje za Pinkman iz Roterdama, a post-kovid svet je uzeo maha i napravio ogroman preokret u njenom stilu.

Lokier će se u glavnoj sobi Dragstora pridružiti Asarri, Tadi i Essio.

KARTE

1400 RSD / 12 EUR

Resident Advisor >>> https://ra.co/events/1910738

tickets.rs >>> https://tickets.rs/event/luke_hess_12585

LINE UP:

Lokier
Asarri
Tadi
Essio

Avatar photo

Autor: Igor