REACT 2024! UZ BAD BOOMBOXA, DYENA, 6EJOU-A I OSTALIH ARTISTA NOVI REJV TALAS STIŽE U BEOGRAD!

 REACT 2024! UZ BAD BOOMBOXA, DYENA, 6EJOU-A I OSTALIH ARTISTA NOVI REJV TALAS STIŽE U BEOGRAD!

Festival React najbolji rejv 2023. i ove godine u Beogradu spreman da opravda ovu titulu i ponovo pomeri granice i još jednom ujedini rejv zajednicu regiona i šire 4. i 5. oktobra

Sa nekim od najvećih imenima tehno scene i do sada nikada viđenom audio-vizuelnom produkcijom ovog nivoa REACT 2024. će te uvesti u novu realnost tehno kulture zbog koje vam zadrhtati tlo pod nogama kroz ova dva dana najačih setova i sjajne energije koja će postaviti nove standarde rejv kulture.

Uz ovaj  ,,lajn ap” koji nikog ne ostavlja ravnodušnim a sastoji se od: ACOR, 999999999,LESSSS,6EJOU,AIDEN, BAD BOOMBOX,BIIA, Charlie Sparks, CLTX, DYEN, FEMUR,François X, GRAVEDGR, RAR i Vraga možete očekivati neočekivano.

6EJOU – Kralj neobjavljenih traka u setovima svih najjačih HT artista, 6EJOU dolazi na REACT 2024 gde će premijerno nastupiti u live izdanju i zajedno sa mnogim drugim sjajnim DJ-evima napraviti haos u dvodnevnom rejv spektaklu.

999999999 – Najtvrđi i najvoljeniji dvojac današnje tehno scene se vraća u Beograd da REACT 2024 upotpuni svojom nezaustavljivom energijom. Njihovi hibridni setovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim – spremi se za nastup titana!

ACOR – Jedan od najtalentovanijih i najperspektivnijih domaćih producenata/Dj-eva će se na ovogodišnjem REACTu naći rame uz rame sa kremomi svetske tehno scene. ACOR svojom energijom i neospornim kvalitetom tu i pripada.

AIDEN – Od Njujorka do Berlina, preko Milana, britansko-američka DJ-ka Aiden je deo nove generacije umetnika koji brišu granice između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Na REACTu 2024, gde će imati svoj beogradski debi, čućeš njenu savršenu fuziju indastrijala, hardkora i tehna inspirisanog rejvom 90ih.

BAD BOOMBOX – Totalno ludilo od energije i harizme očekuje se od bugarsko-američkog DJ-a gde god da nastupa. Njegova raznovrsnost i vitalnost u setovima postaje prepoznatljiva širom tehno sveta. Na REACT festivalu 2024 očekujemo sjajan beogradski debi ove tehno zvezde, ali i po koji ekscentrični plesni pokret.

BIIA – Superharizmatična portugalska tehno umetnica vraća se u Beograd da ga ponovo osvoji svojim blendom tehna u kome kombinuju sirove, teške, ritmove 90-ih i neobične zvuke sa različitim žanrovima koji se povremeno pojavljuju.

Charlie Sparks – Njegovo drugo ime je energija. Poznat po preciznom mešanju esid, indastrijal, rejv i psajtrens ritmova, skrenuo je na sebe pažnju mnogobrojnih obožavalaca širom sveta. U velikom stilu vraća se u Beograd na ovogodišnji REACT, gde će još jednom pokazati kakav je virtuoz za pultom.

CLTX – Rođen i odrastao u Parizu, ovaj nemački DJ ima jedinstven stil. Mešajući trake prožete teškim metalom i energični ritmički tehno uspešno je osvojio svetsku publiku na svim meridijanima. Debijem na festivalu REACT 2024 ovog oktobra će se predstaviti beogradskoj publici i izvesno je ostaviti dubok trag u njihovim srcima.

DYEN – Svež zvuk tehno scene, DYEN već sa 17 godina ulazi u svet tehna. Rođen i odrastao u Roterdamu, koji je, pošteno je reći, sa epitetom holandskog rejv grada broj jedan, imao ogroman uticaj na mladog producenta. Gabber iz 90-ih i primarni hardkor uticali su na njegov zvuk koji će doneti na REACT 2024, gde će publika pokušati da ga isprati u njegovoj jakoj energiji.

FEMUR – rezident REACT festivala, ovaj francuski multidisciplinarni vizualni umetnik je u svetu elektronske muzike pronašao plodno tle za spajanje svih izražajnih sredstava koja su mu draga. Svoj talenat, znanje i veštine staviće u funkciju ovogodišnjeg REACTa i kroz dva dana festivala stvoriti atmosferu i utiske o kojima će se još dugo pričati.

François X – tehno maestro, zadivljuje brzim i hipnotičkim setovima, pokazujući svoju viziju i inovacije u elektronskoj muzici.Tvrd, dubok, zanosan i sanjiv, njegov stil pomera masu širom sveta. Francuski velikan u oktobru dolazi na REACT 2024 da dokaže svoju snagu na tehno sceni i napravi nastup o kom će se dugo pričati.

GRAVEDGR – Misteriozna i mračna energija ovog producenta/DJ-a, prožima i njegov tehno stil. Istražuje mračnu stranu HT-a kroz pomalo morbidnu tematiku groblja, sa kojom je kroz posao imao dodira u prošlosti. Njegov nesvakidašnji zvuk i pojava na koje publika neće ostati suzdržana, pridružuje se REACTu 2024.

LESSSS – Jedna najtvrđih mladih DJ-ki novije generacije, ove jeseni napraviće jako očekivan povratak u Beograd, na REACT 2024 festival. Njeni miksevi puni šranca i elektronske fuzije, opet će zapaliti beogradsku publiku i atmosferu dovesti do usijanja!

RAR – lokalni heroj, rezident i koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu. Maestro mešanja žanrova će i ove godine spretno čitati masu i napraviti žurku za pamćenje.

Vrag – Nikola Milanović, poznatiji kao Vrag, jeste jedan od naših najperspektivnijih DJ-eva, a čiji zvuk odiše svestranošću, što i sam ističe. Njegova energija će ove godine, pored mnogih drugih velikih imena, upotpuniti REACT 2024 festival.

24h brza prodaja najpovoljnijih ulaznica počinje u četvrtak, 9. maja, samo na musicreactions.com

Ne dozvoli da ti promakne REACT 2024, on je više od muzike, više od festivala – on je mesto gde svojom ekipom stvaraš nezaboravne uspomene.

Posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor