LOMILICA / KIDALICA @ GECA

 

Spremili smo vam opasan vikend u Geci. Za dva dana imamo 7 proverenih DJeva na programu koji imaju samo jednu misiju, a to je da vas drže celu noć na nogama!
Večeri smo nazvali u skladu sa zvukom koji očekujemo!

Petak – Lomilica vs Subota – Kidalica

———————-PETAK 06.03. (LOMILICA)———————

~ KIRRI CORNWELL (M.D.M.A. LONDON)
~ MISHO KERKEZ 
~ LUKAVI (TECHTIDE)

Kirri Cornwell DJ i producent baziran u Londonu, je od ranije poznat našoj klupskoj sceni po nastupima u klubu Tube, na Dirty fest-u, Srpskoj Novoj Godini itd… Rezident je nedeljnog partyja M.D.M.A, a svirao je u EGG, Ministry Of Sound i East Village klubovima u Londonu! Vreme je za novu dozu hipnotizirajućih deep tech-house ritmova po kojima ga znamo.
http://soundcloud.com/hdnsm/hdnsm-28-kirri-cornwell

Misho Kerkez je najsvežije ime koje je vojvođanska kuhinja izbacila u etar. Misho je imao sjajno predstavljanje beogradskoj publici na debitantskoj žurci Dirty Bookings-a 01.02.2014. godine, gde je nastupio zajedno sa Amerikancem Chad Andrew-om. Nastupao je rame uz rame sa najboljim imenima srpske elektronske scene kao što su Petar Cvetković, Marko Nastić, Battric & MiVu, Klaus, Mirko Lazarević, Goya ali i sa DJ-evima iz inostranstva : Tobi Neumann, Adam Touch…
https://soundcloud.com/mishokerkez

LukaVI a.k.a. Luka Vukovic je naš rezident DJ, te je na njemu sva party odgovornost ove večeri. Spremno je prihvatio, i čeka vas na danceflooru. Čik probajte da ne đuskate!
http://www.mixcloud.com/TechTide/
http://soundcloud.com/techtide

———————-SUBOTA 07.03 (KIDALICA)——————-

~ TIJANA KABIĆ
~ SOFT 85
~ MILOVAN STOJANOVIĆ
~ DUŠAN LAZOVIĆ

Subota nam počinje sa talentovanom i harizmatičnom Tijanom Kabić. Kada je postala rezident DJ somborskog Touchradija krajem 2010, vojvođanska clubbing scena je dobila opasno pojačanje. Delila je mix pult sa imenima kao što su East End Dubs, Dj Nastia Beauty, Javier Carballo, Javi Sampol, Marko Nastić, Dejan Milićević, Marko Milosavljević, Stojche, Miss Sunshine, … Imala je zapažene nastupe na Share Festivalu 2011, EXIT-u 2011 i 2012, Ground Festivalu 2012, Summer Pulsu 2011 i 2012…
http://soundcloud.com/tinchy

Milos Vučković aka Soft 85 aka X twins je rođen u Dubrovniku, ali njegovi prvi DJ nastupi su počeli u Herceg Novom gde i sada radi. Nastupao je i u mnogim klubovima u Srbiji kao i na Exit Festivalu i Refresh Festivalu 2011. godine, kada i objavljuje svoje prvo izdanje Feel for Love na makedonskoj etiketi Artefact, gde je u naredne dve godine izdao još nekoliko singlova. Na njegov zvuk su uticali umetnici kao što su Hernan Cattaneo,Timo Maas,Circulation,GusGus,Daft Punk,Deep Dish,Tim Deluxe, Carl Cox,Stanton Warriors,Who da Funk,Azzido Da Bass..itd. Svoj muzički stil opisuje kao Deep House Disco Electronica a u 2014. godini je objavio izdanja na većim UK etiketama, SLEAZY DEEP Records i CAPITAL HEAVEN Records.

Tu su i Milovan Stojanović i Dušan Lazović, rezidenti Gece i članovi DBDZ kolektiva. Našu publiku su osvojili setom kojim su nas uveli u 2015. na novogodišnjem Geca partiju! Aktivirali su se u poslednje vreme sa MEDNESSDAY zurkama, napravili seriju odličnih party-a i od njih se očekuje još puno toga u budućnosti. Zapamtite dobro ova imena!

https://www.facebook.com/dbdz381

——————————————————————————-

Ulaz: 200 din posle 00:30, za devojke besplatno!
Pratite nas na FB:
http://www.facebook.com/geca.bg

Vidimo se na danceflooru i širite ljubav!

Avatar photo

Autor: Igor