MLADA NADA AMSTERDAMSKE DJ SCENE JOB JOBSE U BEOGRADU OVE SUBOTE

 

Mladić koji, za svoje godine, iza sebe već ima ozbiljan muzički CV – biće gost za DJ pultom kluba Dot ove subote, 7. marta. Job Jobse u Beograd stiže na poziv kolege Kristijana Molnara, autora emisije Christallization, koji će biti domaća DJ podrška i domaćin “Bittersweet” večeri u Dotu.

Jobse nikada nije sumnjao da će se baviti DJ-ingom. Svoju romansu sa elektronskom muzikom započeo je kao praktikant u čuvenoj izdavačkoj kući Innervisions, nakon čega je počeo da radi kao buker u amsterdamskom klubu Trouw. Nakon ovoga, stvari su za Jobsea počele da se odvijaju dosta brzo. Dobio je rezidenturu u još jednom klupskom dragulju Amsterdama, klubu Drukpers, a u isto vreme je započeo rad na spostvenoj etiketi “Life and Death”. Pored svega ovoga, Jobse je svirao i u Panorama Baru, na Burning Manu i Time Warpu, a beogradska publika imaće prilike da ga čuje u klubu Dot ove subote, 7. marta. Domaćin večeri biće Kristijan Molnar, a ulaz je free do ponoći.

U petak, 6. marta, moto će biti „Samo Ljubav“ uz Back2Back DJ duo Ewox & Tamarinsky i specijalnog gosta Miloša Stojanovića! U njihovim DJ setovima dominira žilav, underground zvuk: fuzija techno, house, deep house, nu disco i elektronske indie muzike. Ulaz je slobodan do ponoći.

Klaberi neka se dobro spreme za naredni vikend, jer će gost kluba Dot za DJ pultom naredne subote 14. marta biti čuveni Timo Maas! Još uvek je aktuelna promo cena karte od 900 dinara, zato požurite i na vreme kupite svoju kartu na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. Pratite Dot na Fejsbuku i uvek budite u toku sa najvažnijim klupskim događajima u gradu: www.facebook.com/dot.belgrade

Avatar photo

Autor: Igor