LOMLJAVA NA DNEVNOM REJVU OVE SREDE U NULA PET BARU!

 

Ludnica kineske četvrti počeće ranije! U najvećem gradskom prelivalištu Nula Pet – 0.5 održaće se prva epizoda serijala Lomljave na Dnevnom Rejvu u sredu 11. oktobra! 

Ponesite dobro raspoloženje i udobnu obuću jer će vas majstori Teo Trunk i Peter Portman doooobro izlomiti kvalitetnim bitovima i napraviti uvertiru pred spektakl koji vas оčekuje na China Town #lomljava • 18. novembar • Beogradski Sajam

Teo Trunk, osnivač je projekta “The Black Box“. Prisutan na sceni od početka 2014. godine. Od tada beleži brojne nastupe kako u Beogradu i drugim gradovima Srbije, tako i van njenih granica. Beleži brojne rezidenture u klubovima RE:PUBLIKA, Element, DOT. Među značajnijim nastupima mogu se izdvojiti “In The MOOD” Showcase, “Berlinski Zid – Festival Moderne Nemačke Umetnosti”, “Exit”, “KSF” i mnogi drugi.

Peter Portman se smatra zvezdom u usponu nakon uspeha na regionalnom MTV Adria DJ takmičenju, dok ga je finale burn Residency proslavilo na globalnom nivou. Najmlađi ambasador Srbije na Ibici delio je pultove sa DJ-evima koji su oblikovali svetsku scenu. Portman sa lakoćom pokreće publiku svojim prefinjenim spojem techno-a i house-a, dok pod psudonimima Petru i Little P istražuje nove pristupe zavođenja prisutnh na podijumu.


Za sve koji dođu ranije, pripremili smo free bure piva i poklon iznenađenje! Vidimo se! 

Start 18h / ulaz free!

 

Avatar photo

Autor: Igor