Naredne dve subote Blender melje u Hangaru!

 

14. oktobra u miks pultu Hangara smeniće se dva više nego interesantna di džej dua, popularni Adriatique kao jedni medju predstavnicima Diynamic etikete, a sa njima ovo veče muzički će začiniti i Woo York dvojac koji su jedni od aktuelnih trendsetera novog techno talasa.

Cela noć biće ispunjena prekaljenim tonovima tehna podjednako iskusnim miksom dvojca Adriatiqu i lajv ektom ukrajinaca Woo York. Kao interesantan detalj večeri, izdvojili bi, specifican intro set kojim će se talentovani Ilija Djoković predstaviti u malo drugačijem ali podjednako kvalitetnom svetlu.

21. oktobar zakucan je za sve ljubitelje progresivnog zvuka kada stiže jedan medju najvećim ambasadorima, Nick Warren, a uz njega veoma poštovani di džej i producent Cid Inc. Ovo veče prava je poslastica domaće progresive publike jer Warrenova muzička širina i raznolikost čini da svaki njegov performans predstavlja jedinstveno iskustvo slušanja, a njegov specifičan pristup omogućio mu je da se poveže sa klaberima na globalnom nivou. Cid Inc-a naša publika je slušala na proslogodišnjem Let’s Mix It! festivalu kada je zasigurno duplirao broj domaćih fanova.

U svojoj karijeri on je poznat kao jedan medju onima koji postavljaju nove standarde progresivne muzike.

Avatar photo

Autor: Igor