LOVE DISTRICT IV – Industrija Ljubavi

Koncept Love District žurki je nastao je udruženim snagama organizacija Jungle Tribe i Lovefest u oktobru 2012. u želji da svojim kreativnim timovima i iskustvom organizovanja kvalitetnih eventova naprave veliku žurku u Beogradu koja će pored dobre muzike biti prepoznatljiva svojim konceptom i scenografijom. Prvi Love District okupio je oko 4 000 ljudi koji su prošli kroz Depo Magacin. Vesele boje, pozitivna energija, Love scenografija, širenje ljubavi i odličan provod dali su povod za dalji nastavak Love District-a

Love District II– Drugi po redu Love District nastavio je uspeh prethodnog. Ovog puta prostorom Depo Magacin prošlo je preko 4 500 ljudi. Love Scenografija je opet dominirala,a posetioci su sve to ispratili svojim šarenim tonovima. Posle ovog događaja Love District se izgradio kao prepoznatljiva žurka koja je obeležila clubbing sezonu u Depo Magacinu.

Love District III – Nakon uspeha Love District I & II žurka ljubavi se digla na još viši nivo. Love District III se održao u prostoru Belexpocentra i okupio oko 6 000 ljudi. Zvezede večeri bili su poznati nemački Dj Jerome Isma-ae i pobednica Burn Ibiza Residency takmičenja – Lea Dobričić.

Love District IV će biti održan 8. marta na mestu gde je sve počelo. Industrija Ljubavi u Depo Magacinu / Travnička 3! Pridružite se tradiciji, doprinesite svojom pozitivnom energijom i ljubavlju da Savamala opet bude mesto gde će eksplodirati boje, osmesi, dodiri, poljupci… Love scenografija, tople boje, kvalitetna muzika, scenski spektakl… ONE LOVE ♥

Na Love District žurci će nastupiti naša poznata techno zvezda – Dejan Milicevic! Momak koji ima preko 20 godina iskustva u elektronskoj muzici i koji je nastupao na raznim festivalima širom sveta – biće tu za vas kako bi vam predstavio najkvalitetniji techno zvuk! Dejan je nakon odličnog uspeha sa albumom “Just Keep Talking Girl” nastavio sa odličnim izdanjima na svom labelu Tit0 koji predstavlja spoj eklektičnog, ritmičnog i energičnog vibe-a!

Uz njega će nastupati i naš mladi dvojac Calavera & Manya, kao i DJ John Jogurt, a organizatori najavljuju uskoro još imena.

Devojke spremite svoje školske uniforme i budite nevaljali djaci na podijumu za ples na najšarenijoj žurci, a momci, pustite brkove, obucite se što šarenije, nabacite švalerski osmeh i leptir mašne za najveći rejv ovog proleća Love District @ Depo Magacin 8. Mart!

Karte mozete kupiti na prodajnim mestima Eventim, u prostorijama JUNGLE TRAVEL – NEOBICNA PUTOVANJA, Njegoševa 31v ili u Кафетерија, Žorža Klemansoa 10 po ceni od 700din u pretprodaji.

http://jungletribe.com/
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/love-district-4-beograd-magacin-depo-349912/event.html#
https://www.facebook.com/kafeterijabg

Za više informacija posetite oficijalni facebok event.

Avatar photo

Autor: Igor