The Tube: DJ Dejan Milićević pokreće parti serijal TITO

Velika premijera novog labela i parti serijala TIT0 (Tit Zero), jednog od naših najboljih DJ-eva Dejana Milićevića, zakazana je za subotu (22. februar) u klubu “The Tube”.

Pionir i veteran naše DJ scene Dejan Milićević je posle višegodišnjeg aktivnog rada po zemlji i redovnih gostovanja po eminetnim evropskim klubovima i festivalima, prošle godine pokrenuo svoj label pod nazivom TITO (Tit Zero), koji hvata puni zamah ove godine. Za Milićeviću etiketu, koja koketira sa tehno i haus zvukom, izdaje i čuveni DJ Rush iz Čikaga,

Na prvom partiju specijalni gost je Kanađanin iz Berlina Someone Else, a intro će raditi Nemanja Krstić. Kako je ovo premijera, obećavamo neka muzička iznenađenja, ali i zaista lud provod za publiku. Inače, na svim TITO partijima ćemo imati po nekog gosta iz zemlje ili inostranstva – kaže jedan od naših najboljih DJ-eva.

Karte u subotu su 300 dinara, a dan ranije (petak, 21. februar) na Retro trance party u klubu “The Tube” dolazi legenda ovog zvuka Jothi Sidhu. Podrška su Stole / Xperiment, Max / Xperiment i Vlada / Intellect, a ulaz je 500 dinara. Narednog petka (28. februar) sprema se novi šou pošto gostuje još jedan DJ veklikan Aril Brikha.

Avatar photo

Autor: Igor