DELIMO KARTE :: Detroit Swindle 11. oktobra dolazi na prvi Lovefest Energy

Samo deset dana posle završetka do sada najuspešnijeg i najvećeg Lovefesta u Vrnjačkoj Banji, najavljen je novi muzičko-scenski spektakl koji će energiju festivala ljubavi i svake od muzičkih bina preneti i u prestonicu.

Prvi u nizu događaja je Lovefest Energy, koji će 11. oktobra u magacinu Depo ugostiti Detroit Swindle, trenutno najpopularniji i najtraženiji di-džej dvojac u svetu. Prema rečima organizatora Lovefest Energy će najaviti deveto izdanje festivala ljubavi i popularne Holanđane prvi put dovesti pred beogradsku publiku.

Iako iz Amsterdama, Lars Dales i Marten Smets jedinstveni muzički pravac i put do svetskog uspeha gradili su na zvucima Detroita. Za retro hause zvuk kažu da je najviše zaslužna muzika tog grada tokom 60-tih godina, a svoje uzore pronašli su i u izvođačima kao što su Moodymann i Carl Craig. Posle velikog debi izdanja albuma „Boxed Out“ mladi Holanđani osnovali su izdavačku kuću „Heist Recordings“ i svoje nastupe bukirali u nekim od najvećih klubova i festivala širom sveta. Popularni dvojac poznat je i po komičnim nastupima i posebnoj vezi sa publikom, u šta će svi posetioci imati priliku da se uvere 11. oktobra.

Osim dvojca Detroit Swindle u sklopu noći posvećene najfinijoj klubskoj muzici nastupiće i brojni domaći di-džejevi. Karte za prvo Lovefest Energy izdanje po ceni od 690 dinara se već mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili rezervisati putem Eventim sajta.

Posle velike oktobarske žurke, u martu 2015. godine biće predstavljen program Fire Stage-a, glavne festivalske bine, koja gaji tehno zvuk, a nakon toga za sve ljubitelje roka i tvrđeg gitarskog zvuka sledi Lovefest Live.

Da podsetimo, Lovefest je ove godine održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Uz izvođače kao što su Jeff Mills, Mark Knight, James Zabiela, Tom Trago, Finnebassen, Levon Vincent, Bad Copy, Who See, Partibrejkers i mnoge druge održano je osmo izdanje festivala ljubavi, koji je posetilo više od 62.000 ljudi iz zemlje i sveta.

 

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

NAGRADNA IGRA

Delimo vam 5×2 karte za sjajno gostovanje DETROIT SWINDLE-a u Magacin Depo-u. Vaše je samo da šerujete ovu vest na vašim profilima i da nam u inbox naše facebook stranice pošaljete IME I PREZIME sa naznakom za “DETROIT SWINDLE”. Najsrećniji dobitnici će biti obavešteni o načinu preuzimanja! SREĆNO…

NAGRADNA IGRA TRAJE DO ČETVRTKA UVEČE!

Avatar photo

Autor: Igor