Lovefest line up-om zasenio regionalne festivale Maceo Plex, Loco Dice i Chris Liebing dolaze na festival ljubavi

 

Lovefest, jedan od najvećih muzičkih festivala u regionu pod sloganom #NextLevel od 3. do 5. avgusta doživeće svoje jedanaesto izdanje u Vrnjačkoj Banji, a publici su konačno poznata imena prvih izvođača. Festival je objavio impozantnu listu najtraženijih svetskih di-džejeva, kojom je prema mišljenju mnogih zasenio neke od najvećih festivala u regionu. 

Najtraženiji di-džej na svetu dolazi na Lovefest Fire Stage  

Ovogodišnje izdanje Lovefesta i programa na najvatrenijoj bini festivala zasigurno će ostati upamćeno po nastupu jednog od najpoznatijih izvođača na svetu Maceo Plexa. Američki superstar u Vrnjačku Banju stiže na vrhuncu svoje karijere, a svetskim klaberima poznat je po svojim kultnim izdanjima koja su znatno uticala na elektronsku muzičku scenu. Još jedan od izvođača, bez kojeg je nemoguće zamisliti line up svetskih festivala je i Loco Dice. Nemački di-džej i producent poznat je po veštoj kombinaciji hip-hopa i elektronske muzike, a posle dve godine ponovo se vraća u Srbiju. Na Lovefest Fire Stage stiže i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca.

Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Chris Liebing, Marcel Dettmann, Matador, Valentino Kanziani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia i mnogi drugi.

Svetska atrakcija Mall Grab stiže na Enegry Stage  

Prema već poznatoj tradiciji Energy Stage ove godine ulazak u novu muzičku eru slavi uz di-džejeve kojima je puštanje muzike sa vinila gotovo u krvi. Mall Grab, tenutno najtraženiji izvođač u svetu underground muzike, koji je gotovo preko noći postao zvezda, a njegove pesme opsesija klabera širom sveta, po prvi put posetiće Srbiju i premijerno nastupiti na Energy Stage-u. Zvezda najveće underground bine u regionu ovog leta je svakako Joe Claussell, čovek koji je svoje emocije i neponovljivi talenat pretočio u ploče, koje su obišle ceo svet. Još jedan od pionira tehno muzike na ovoj bini biće i DJ Deep, a tokom tri dana nastupiće i Moomin, DVS1, kao i Jamie 326.Prema najavama organizatora nova iznenađenja tek stižu na Energy Stage.

Ljubitelje rok i hip-hop muzike, ove godine čekaju brojna imena iz celog regiona, a najava programa Live Stage-a najavljena je za kraj marta.

 

Ulaznice od 24 evra uskoro rasprodate

Od kada je objavljena prodaja, ulaznice po ceni od 19 EUR rasprodate su za manje od tri nedelje, a novi trodnevni paketi po ceni od 24 EUR dostižu nove rekorde prodaje. Prema najavama organizatora, zbog veoma brze prodaje druge faze, cena karata će uskoro biti 27 EUR, a ulaznice se mogu naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs ili kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigstixa.

 

Avatar photo

Autor: Igor