Nema stajanja! Na EXIT stiže novi zvezdani talas uz Years & Years i Lost Frequencies!

 

Britanska senzacija Years & Years, koja je brzinom svetlosti osvojila svet u proteklih svega par godina, upravo je potvrdila nastup na glavnoj bini EXIT festivala u petak, 7. jula! Ovaj londonski trio svetski mediji su jednoglasno proglasili jednim od najboljih novih bendova dok ih je čuveni NME nazvao “najvažnijim pop bendom 21. veka”. Iza sebe već imaju rasprodate arene i nastupe na najvećim svetskim festivalima, a do pojave još jedne zvezde Exita,Rag’n’Bone Mana i njegovog albuma “Human”, upravo je “Communion” od Years & Years bio najbrže prodavan debi album ove decenije! “Communion” je ujedno bio prvoplasirani na britanskoj listi albuma, kao i njihov najpoznatiji hit “King”, koji je po prodaji te godine iza sebe ostavio singlove Rijane, Ellie Goulding i The Weeknda! Na glavnoj bini Exita slušaćemo njihove hitove “Shine”, “Desire”, “Take Shelter”, “Eyes Shut” i “Worship”, kao i nove pesme koje pišu zajedno sa elektro-pop ikonama Pet Shop Boys. A na glavnu binu, i to iste noći kada nastupa i Alan Walker, dolazi još jedan majstor za hitove, belgijska superzvezda Lost Frequencies! Njegovi hitovi “Are you with me” i “Reality” koji broje stotine miliona YouTube pregleda, osvojili su većinu najvažnijih evropskih top lista. Nakon što je oduševio publiku na festivalima širom Evrope, uključujući Sea Dance festival prošlog leta, na ovogodišnji EXIT dolazi sa još nekoliko novih hitova među kojima su i “Beautiful Life”, te nova verzija kultnog hita iz 90-ih “What Is Love”!

 

 

Žestoko će ove godine biti na glavnoj bini jer holandske bass superzvezde Noisia donose svoj novi šou uživo pod istoimenim nazivom aktuelnom albuma “Outer Edges”. Nakon što je ekipa no.1 bass magazina UKF premijerno pogledala ovaj šou, u izveštaju su napisali da je toliko nadrealno dobar, da više nikad neće prati oči posle njega. A dobro upućeni u bass žurke na Exitu, za ovaj audio-vizuelni spektakl kratko će vam reći: trenirajte kondiciju! Pored glavne, popunjava se i Fusion bina, koju pored kultnih pankera The Damned, ove godine pohodiće i jedna princeza, ali ne iz bajke, već iz njujorškog geta! Pravo iz španskog Harlema na tvrđavu stiže hip-hop tandem Princess Nokia čiji hit “Kitana” je danas neizostavan na svim žurkama koje drže do sebe! Ovaj projekat čine Destiny Ortiz, reperka čije su veštine došle do izraza kada je njen zvuk preuzeo Chris “Owwwls” Lare, poznat po produkciji za Azealiu Banks.

U saradnji sa muzičkim servisom Google Play Music, a povodom dolaska ovih hitmejkera na EXIT festival, aktuelni album Years & Years – “Communion” je na popustu samo do 24. marta na linku https://um.lnk.to/Communion/google-play.

 

EXIT već nadmašio prošlogodišnju prodaju ulaznica!

Iako je do festivala ostalo još skoro četiri meseca, prošlogodišnja rekordna prodaja ulaznica za EXIT već je nadmašila sredinu aprila prošle godine! Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com i u celom svetu putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara. EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

 

 
Avatar photo

Autor: Igor