Lovefest nastavlja da obara rekorde posećenosti! Finnebassen, Bad Copy i neverovatna energija obeležili drugo veče Lovefesta

Drugu noć festivala ljubavi u Vrnjačkoj Banji obeležili su nastupi norveškog di-džeja Finnebassen-a, sastava Bad Copy i crnogorskog dvojca Who See, ali i neverovatna energija posetilaca. 

Program na glavnoj festivalskoj bini počeo je back to back setovima Vlade Janjića i di-džej Brke, kao i beogradskih di-džejeva Manjanea i Igora Jadranina čiji je EP “Blue phase” publiku doveo do delirijuma. Sat i po vremena posle ponoći na binu se popeo holandski di-džej Tom Trago, široj publici poznat po hitu “Use me again”. Zvezda večeri na vatrenoj bini bio je Finnebassen, koji je svetsku popularnost stekao pesmama kao što su «Touching me» i «If you only knew». Nastup na Lovefestu za norveškog di-džeja je ujedno i najveće gostovanje pred srpskom publikom. 

Na Burn Energy Stage-u nastupili su holandski di-džejevi Boris Werner i Makam, kojima je dolazak u Vrnjačku Banju prvo gostovanje u Srbiji, a prema njihovim rečima iznenađeni su dobrodošlicom i reakcijama publike. Domaća podrška prošle noći bili su Dejan Milićević, makedonski di-džej Goran Kan, kao i beogradski dvojac Banda Panda.

Bad Copy i Who See nastupili pred prepunim Bushmills Live Stage-om

Popularni trio Bad Copy sinoć je nastupio pred prepunom Bushmills Live binom, a nastup se završio skandiranjem i ovacijama više hiljada posetilaca. Ništa manje obožavatelja hip hopa nije ostalo ni da isprati spektakularni nastup crnogorskog dvojca Who See pevajući uglas svaku pesmu sa popularnom klapom.

Marko Nastić zatvara Lovefest

Ostao je još jedan dan do kraja manifestacije koju je ove godine podržao Heineken. Poslednje festivalske večeri Fire Stage će ugostiti dvojac Tiefshwarz i britanske di-džejeve Mark Knight-a i James Zabielu kome će ovo biti drugo gostovanje na festivalu ljubavi. Program najvatrenije festivalske bine, a ujedno i festivala zatvoriće naš najpoznatiji di-džej Marko Nastić.

Burn Energy Stage će ovog puta biti rezervisan za dublji elektronski zvuk i nastupe Levon Vincenta, vlasnika lejbla Novel Sound i rezidenta najpoznatijeg svetskog kluba Panorama Tame Sumo. Domaća podrška biće Damir Zekiri i Miloš M, Doo i Nikola Vemić, Vitanov i Ognjen, kao i gosti iz Makedonije Apostolski i Vidinovski.

Ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka dočekaće Ramba Amadeusa, Ritam Nereda, Goribor i hrvtsku grupu Let 3.

Lovefest nastavlja da obara rekorde posećenosti

Prošle noći kroz kapije festivala prošlo je gotovo 25.000 ljudi i time je Lovefest koga je ove godine podržala kompanija Heineken nastavio da obara rekorde posećenosti. Očekuje se da se poslednje festivalsko veče biti i najposećenije.

Avatar photo

Autor: Igor