Maks Grejm nastupa na žurci Serbia Wonderland

Kanadski DJ, kompozitor i producent drugi je hedlajner žurke Serbia Wonderland “Poglavlje Jedan: Eksplozija leda”, koja se 7. decembra održava u Hali 5 Beogradskog sajma.

Maks Grejm je deo prestižne Armada porodice postao zahvaljujući hitovima kao što su “Sun in the Winter” and “Nothing Else Matters” koje je izbacio u okviru svog debitantskog albuma Radio, ali i “maratonskim” nastupima na kojima “vozi” publiku kroz najrazličitije žanrovske fuzije. Iako važi za vrhunskog Trance umetnika, kroz setove provlači i house, progressive, techno…

Takva eklektičnost ne čudi ako se ima na umu da je počeo da se bavi muzikom još osamdesetih i to kao Hip-Hop DJ. Na plesnu muziku preorijentisao se devedesetih inspirisan radovima DJ-eva kao što su Paul Oakenfold i Sasha, da bi ubrzo, infiltrirajući različite uticaje, izgradio sopstveni zvuk i plasirao se kao jedan od heroja kanadske, ali i svetske elektronske scene. Nastupao je i na ovogodišnjem Tomorrowlandu.

Na delu ćemo ga videti u “Poglavlju Jedan” kada će podeliti miks pult sa Eddie Halliwell-om, ali i nekoliko mladih domaćih DJ-eva izabranih konkursom.

Promo period prodaje karata za “Poglavlje Jedan” produžen je do 7. novembra.

Zbog velike podrške koju svakodnevno dobijamo od publike kao i njihove ogromne želje da izgrade svoj Festival Budućnosit rešili smo da produžimo promo period i omogućimo svima da obezbede svoju kartu za “Poglavlje Jedan” po pristupačnoj ceni od 690 dinara do 7. novembra“, ističu organizatori.

Karte se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima kao i u prostorijama Jungle Tribe-a. Takođe, do 7. novembra za sve koji poseduju VIP i Osnivačke kartice važi specijalna cena od 500, odnosno 600 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor