Subb-an & Lea: Britanski “haus vuk” i dah Ibice u klubu “The Tube”

 
Subb-an, jedan od trenutno najaktuelnijih britanskih disk džokeja, dolazi u petak (08.11) po prvi put u Beograd i to u klub „The Tube“. Subb-an se smatra za  vodećeg  “mladog vuka” savremene škole UK hausa, a  isto veče dah Ibice će doneti i naša DJ dama Lea Dobričić.

Subb-an se smatra za jednog od najkreativnijih predstavnika nove britanske škole i  već iza sebe ima i laskavu titulu najboljeg mladog DJ-a. Ovo laskavo priznanje poneo je u izboru DJ Magazina, a kad se pogleda spisak mesta na kojima je sve nastupao, ne može se reći nezasluženo. Redovno gostuje po prestižnim klubovima i na festivalima širom sveta, uključujući Watergate (Berlin), Fabric (London), Movement (Detroit), Space (Ibica), Sonar (Barselona), Warehouse Project (Mančester), D’Edge (Sao Paolo), The Electric Pickle (Majami), The Harry Klein (Minhen), BPM (Meksiko Siti), Basics (Lids)…

 

Ove godine imao je i nastup na Exitu sa prijateljem i kolegom Adam Shelton-om, sa kojim drži i agenciju „One Records”. Njegova izdanja se nalaze i na etiketama kao što su Crosstown Rebels, Spectral, Saved i My Favourite Robot.  U njegovoj, već prilično bogatoj diskografiji, su i veoma hvaljeni remiksi od umetnika kao što su Jamie Woon, Lana Del Ray, Noir & Haze, Hollis P Monroe. Odličnu celovečernju zabavu u petak obećava i naša DJ dama Lea Dobričić. Ona je celog leta  žarilla i palila po najluđem svetskom ostrvu zabave – Ibici, pošto je bila rezident u poznatom klubu Privilege. Dan kasnije, u subotu (09.11), je “tjubovska” premijera atraktivnog serijala” Vatra”, koji se ističe veoma originalnim partijima, a u četvrtak (07.11) je hip hop veče u režiji trija Jackie Dagger, Neezy i Byp. Karte u petak su 300 dinara do 00.30 sati, dok će se posle plaćati 500 dinara. U subotu i četvrtak ulaz je slobodan.

 
Avatar photo

Autor: Igor