Manifestacija za sve generacije Way Of Life Festival 2018!

 

Ako ste ljubitelji kvalitetne zabave pod otvorenim nebom, trance muzike, kampovanja, upoznavanje novih, zanimljivih osoba i željni avanture, onda je Way Of Life Festival pravi dogadjaj za Vas!

U Spomeniku prirode Straža (Vršac) i ove godine imaćete jedinstvenu priliku da slušate najbolje svetske trance Dj-eve. Ekipa koja organizuje festival iako je u prvi plan istakla vrhunski lineup, takodje je mislila i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. A najbolje od svega je što ne morate da prelazite granicu i kilometre napornog puta, štedite novac za prevoz, jer konačno u Srbiji postoji festival svetskog ranga, koji se održava drugi put za redom.

Spomenik prirode Straža obasjava  nestvarnom prirodnom  lepotom, gde ćete imati priliku da provedete 4 dana I tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kvalitenog zvuka I programa koji ovom festivalu daje posebnu čar.

Priroda , muzika, pokret, svesnost je sve ono što budi i pokreće kretivnu energiju da se oslobodi I podeli sa drugima. Ono što ovaj festival čini posebnim je umetnička oaza  posvećena vizelnoj umetnosti.

I ove godine, domaćin umetničkih radionica i galerije je Myth of Creation Unija. Umetnost nam je potrebna da bismo spoznali sebe, umetnost inspiriše, pomera granice I neprestalno nas tera da stvaramo, budemo kreativni, daje nam mogućnost da budemo slobodni.

Po mnogo čemu se ovaj festival ističe I razlikuje od drugih, a najsnažniji utisak ostavlja Dečije selo I njegovi domaćini CAPR Divan dan. Dakle mlade mame I tate nije tačno da je zabava stala u trenutku kada ste postali roditelji, sve I dalje može da funkcionise čak da bude lepše, bolje I zabavnije. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja I slavi zajedništvo, ljubav I prirodu.

Više informacija o festivalu možete pronaći na: www.wayoflifefest.org

 

  

Avatar photo

Autor: Igor