Manifestacija za sve generacije Way Of Life Festival 2018!

 Manifestacija za sve generacije Way Of Life Festival 2018!

 

Ako ste ljubitelji kvalitetne zabave pod otvorenim nebom, trance muzike, kampovanja, upoznavanje novih, zanimljivih osoba i željni avanture, onda je Way Of Life Festival pravi dogadjaj za Vas!

U Spomeniku prirode Straža (Vršac) i ove godine imaćete jedinstvenu priliku da slušate najbolje svetske trance Dj-eve. Ekipa koja organizuje festival iako je u prvi plan istakla vrhunski lineup, takodje je mislila i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. A najbolje od svega je što ne morate da prelazite granicu i kilometre napornog puta, štedite novac za prevoz, jer konačno u Srbiji postoji festival svetskog ranga, koji se održava drugi put za redom.

Spomenik prirode Straža obasjava  nestvarnom prirodnom  lepotom, gde ćete imati priliku da provedete 4 dana I tri noći u atmosferi koja ujedinjuje ljubitelje kvalitenog zvuka I programa koji ovom festivalu daje posebnu čar.

Priroda , muzika, pokret, svesnost je sve ono što budi i pokreće kretivnu energiju da se oslobodi I podeli sa drugima. Ono što ovaj festival čini posebnim je umetnička oaza  posvećena vizelnoj umetnosti.

I ove godine, domaćin umetničkih radionica i galerije je Myth of Creation Unija. Umetnost nam je potrebna da bismo spoznali sebe, umetnost inspiriše, pomera granice I neprestalno nas tera da stvaramo, budemo kreativni, daje nam mogućnost da budemo slobodni.

Po mnogo čemu se ovaj festival ističe I razlikuje od drugih, a najsnažniji utisak ostavlja Dečije selo I njegovi domaćini CAPR Divan dan. Dakle mlade mame I tate nije tačno da je zabava stala u trenutku kada ste postali roditelji, sve I dalje može da funkcionise čak da bude lepše, bolje I zabavnije. Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja I slavi zajedništvo, ljubav I prirodu.

Više informacija o festivalu možete pronaći na: www.wayoflifefest.org

 

  

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.