Subota jutro 14-tog aprila od 01:00 rezervisana je za MINT! Ilija Djoković, Janus, Petar Vlahović i Mark Dee Jack!

 

THE LAST TECHNO RIDE-vol.1 spojiće imena koje do sada niste zajedno čuli. Malo osveženja tvrdim zvukom, započeće Janus. U istom ritmu nastavice Petar VlahovićPotom sledi sjajni Ilija Djoković, a poslednju techno vožnju ove večeri prepuštamo Mark Dee Jack-u.

Dodjite da djuskamo uz najludji tvrdi zvuk, koji se sprema.

Predrag Janus

Zbog svoje zahtevne tehnike kritičari ga nazivaju “maestrom” mixa, sa neverovatnim osećajem za momenat. Njegovi setovi su nepredvidivo energični,prozeti zavodljivim ritmovima. Nastupa u zemlji i regionu Evrope na svim značajnim festivalima i klubovima.

Petar Vlahovć

Poznat po tvrdom zvuku i maratonskim setovima, rezident istoimenog kluba MINT. Veliki uspon u svojoj karijeri je doživeo prošle godine, gostovanjima sirom Srbije i Crne Gore. Pokazao je da i te kako može da parira didzejevima svetske scene. Odlično se snalazi u svim žanrovima elektronske muzike, ali techno zvuk mu najbolje stoji.

Ilija Djoković

Jedan od najaktuelnijih i najtraženijih imena domaće techno scene, dj i producent. Domaća publika ga smatra pravim osveženjem i jednim od najperspektivnijih didzejeva i producenta kod nas. Što potvrdjuje i njegova uspešna saradnja sa etiketom Monike Kruz Terminal M.

Mark Dee Jack

Nakon nastupa na Foam Festu_u u Beogradskoj Areni 2013.god kao dj i organizator stoji iza pokretnog serijala dogadjaja pod nazivom “Tech This Out”. Što mu omogućava nastupe u gotovo svim klubovima u Beogradu, gostovanja u Pragu,Ljubljani i Kluzu.Njegovi setovi su prozeti snažnim i energičnim groove bitovima i prelazima sa nešto mračnijim techno i tech house zvukom.

Za više informacija posetite zvaničan facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor