Maraton ˝ zapalio ˝ EDM publiku

9. i 10. maja u prostoru Depo Magacina u Beogradu održan je EDM Maraton kao veliko zagrevanje pred nadolazeći Serbia Wonderland Open Air Festival koji se održava 20. i 21. juna u atrijumu beogradskog sajma.

Prvog dana maratona publika je imala priliku da čuje kvalitena dj-imena iz Beograda i zemalja regiona. Cavin Viviano, Stereo Republic, Erik Iker, Cyber, TrancePort, BigFill, Tywin Fox, Medicality, Architect, Moevv, Chris Mosgad, Alexander de Funk, Miloš Stankić i Manga napravili su fenomenalnu atmosferu i pravu uvertiru za eksploziju koja se spremala za sutradan.

 

Drugog dana maratona na scenu su stupila dva internacionalna imena koja svoju karijeru već uspešno grade u produkcijskim kućama poput Reveald-a i Armade. JoeySuki iz Holandije i Arisen Flameiz Poljske rasplamsali su pun Depo Magacin i najavili samo deo atmosfere koja se očekuje na Serbia Wonderland Festivalu. Da EDM ima budućnost na ovim prostorima pokazali su mladi dj-evi koji su koji su došli iz svih krajeva Srbije : ShowBizz, MataLive, Mark Andersson, Nonsenz, Nemy Epic, NMC i Shoon.

˝Velika nam je čast što smo za imali priliku da ugostimo 23 dj-a i oko 4 000 posetioca u ovom dvodnevnom maratonu elektronske muzike. Publika je bila fantastična, JoeySuki i Arisen Flame na svetskom nivou, dok je ostatak ekipe pokazao da i Srbija i region imaju čime da se pohvale na polju EDM zvuka. Odlično zagrevanje pred Serbia Wonderaland Open Air Festival !˝ – ističu iz Jungle Tribe-a

Ulaznice za Serbia Wonderalnd Festival se mogu naći u pretprodaji po ceni od 1 500 rsd za oba dana festivala na blagajnama Eventima i u prostoriji Jungle Tribe-a. Iz organizacije najavljuju povećanje cene dvodnevnih karata. Više informacija na www.serbiawonderland.com.

Avatar photo

Autor: Igor