Hitna pomoć za klabere na Savi: Otvara se novo hit mesto – Club 94!

Mapa noćnog života Beograda postaje bogatija za još jedan rečni biser, pošto se u subotu (17. maj) tačno u ponoć žurkom “Somebody call the doctor” otvara novi splav – Club 94. Kako i samo ime kaže, zadatak novog kluba će biti da klaberima pruži Hitnu pomoć na reci, to jest zabavu!

Club 94 je zamišljen kao mesto koje će gradskoj ekipi koja prepoznaje pravu atmosferu sa kvalitetnim elektronskim zvukom ponuditi utočište, ali i Hitnu pomoć za zabavu onima koji se do sada nisu baš najbolje prepoznali u dosadašnjem noćnom životu prestonice.
Posebno atraktivne biće hostese “94” u elegantnim uniformama Hitne pomoći, a slušaće se elektro i disko- fanki-dip haus, uz koketiranje sa još nekim žanrovima. Na svečanom otvaranju i ujedno početku party serijala “Somebody call the doctor” će za pultom biti dobro poznati gradski DJ duo u sastavu Ike & Prema. Klub će u maju raditi samo subotom, za pultom će se tokom sezone menjati eminentni prestonički disk džokeji, a spremaju se i inostrana DJ gostovanja.
U žiži kluba su barski stolovi i DJ pult, ali je ipak akcenat enterijera na separeima, koji pružaju poseban komfor i pogled na na ceo densflor. Club “94” se nalazi na najpopularnijem beogradskom mestu za letnji provod, na Savskom keju (Brodarska ulica), nedaleko od Starog železničnog mosta u pravcu ka Gazeli.

Avatar photo

Autor: Igor