TouchRadio @ Compressor

U mainu će tjunove za vas prvo birati Neven Ristić, talentovani dj i producent kog uskoro očekuju izdanja za No Agenda Music (UK) Kanja Records (Slo) i Arms Limited (Spa), a čija radio emisija Real Session na ovom somborskom radiju ima zabeležena gostovanja imena kao što su Juliche Hernandez, Stuart Hawkins, Duky, Patrick Weblin, Dubfound…

Nakon toga, b2b set dve dobropoznate dame: domaće Tijane Kabić, odnedavno članice beogradske Dirty Bookings agencije koja je za kratko vreme okupila kvalitetne umetnike i napravila mini revoluciju na sceni, i gošće iz Subotice – Natashe. Deceniju deo dvojca Goya&Natasha, danas je ova dama sinonim za nepogrešiv izbor kvalitetnog zvuka! Do sada za ovu kombinaciju publika ima samo reči hvale. Ne propustiti!

U Vipu će se novosadskoj publici predstaviti Underboki, jedan od Burn residenta iz senke. Sem što je nedavno delio mix pult sa veličinama poput Steve Bug-a i Ame-a, ovaj mladić iza sebe ima pozamašan staž, iskustvo i kvalitet zahvaljujući kojima se obreo u Burn finalu. Podrška: Slepi, stub i temelj TouchRadija, odličan dj i najzaslužnija osoba za sva dešavanja na somborskoj clubbing sceni. 


Upad: 200 dinara.
Avatar photo

Autor: Igor