Maratonski doček Nove godine u klubu Kult: 12 sati programa predvode MENE i Innēr Sense, repriza uz allnighter Andrew Mellera!

 Maratonski doček Nove godine u klubu Kult: 12 sati programa predvode MENE i Innēr Sense, repriza uz allnighter Andrew Mellera!

Za novogodišnju noć beogradski klub Kult sprema 12 sati programa, a za DJ pultom će se smenjivati čak osam rezident DJ-eva!

Tokom dočeka Nove godine, od 22 sata do 10 ujutru za muzičku selekciju biće zaduženi beogradski producent i DJ sa internacionalnom karijerom MENE koji donosi zvuk i vajb Ibice, melodic dvojac Innēr Sense, Nexie, Dea Tosh i Dakissa i Dakman, kao i Pao Pausto b2b Fikol koji spremaju specijalne b2b setove. Za reprizu Nove godine posetioci kluba će zabavljati jedno od najtraženijih imena na sceni – Andrew Meller koji sprema sedmočasovni allnighter i pregršt nove i dobre muzike. 

Ograničen kontingent promo ulaznica za doček Nove godine može se kupiti po ceni od 2000 dinara putem Resident Advisor platforme, dok je za reprizu Nove godine potrebno izdvojiti 1200 dinara. 

Meneova karijera i popularnost su u usponu, a već sada ima rezidenture u tri kluba na Ibici – Pacha Destino, Lio i Eden, dok redovnu podršku dobija od strane najvećih imena svetske scene, Jamie Jones-a, Loco Dice-a, Marca Carole, The Martinez Brothersa, Michael Bibija, Joseph Capriatija. Pokrenuo je i lejbl TOZLA, svoju platformu za tech house, hip-house, hip-hop i techno sa mračnim groove-om. Na dancefloor Kulta donosi svoju jedinstvenu fuziju hip-hopa sa techno i house zvukom, koju mnogi nazivaju hip-house.

Mene | KULT:R

Ujedinjeni zajedničkom strašću prema muzici, Filip Fisher i Nino Čelebić udružuju svoje ideje, znanje i iskustvo pod jednim imenom – Innēr Sense, vođeni željom da otkriju nepoznate puteve ovog kreativnog sveta i istraže nove dimenzije između podsvesti i realnosti. Njihova izdanja dobila su podršku svetskih artista kao što su Joris Voorn, Innellea, Fideles i Armin Van Buren.

INNĒR SENSE AT GREEN SKI TERRACE

Nemanja Tankosić, poznat kao Nexie, istovremeno je DJ, producent, organizator događaja i menadžer klubova. Kroz vreme, njegov muzički izraz evoluirao je od razigranog house-a i zavodljivog tech house-a do melodioznog techna i progresivnog zvuka.

Nakon 20 godina provedenih na Islandu, pre više od decenije Dea Tosh se vratila svojim korenima i započela muzičku karijeru. Usledila su brojna gostovanja širom Evrope, kao i proboj na globalnu elektronsku scenu kroz saradnju sa producentom The Glitch na izdanju „Acid Drops“, za španski PACHA Recordings. Ova harizmatična DJ-ica svoju strast prema muzici i energiju prenosi kroz jedinstvenu kombinaciju tech house ritmova i modernog zvuka.

Energičnim DJ setovima u kojima se prožimaju različiti žanrovi bazirani pretežno na house, deep house, minimal i tech zvuku, Dakissa se izdvojio kao jedan od najbrže rastućih mladih talenata lokalne elektronske scene, a pobedom na drugom Let’s Mix It! DJ takmičenju privukao je pažnju šire publike.

Dakissa | KULT:R

Dakman je producent i DJ koji je osvajanjem prvog mesta na prošlogodišnjem Let’s Mix It! DJ takmičenju prepoznat kao izvođača sa velikim potencijalom. Njegovi setovi se odlikuju zvukom 80ih i 90ih iz kojih crpi inspiraciju i time daje posebnu atmosferu svojim nastupima, a sve to uklopljeno je u deep, house sa elementima minimala.

Dakman | KULT:R

Pao Pausto i Fikol stoje iza projekta Colonels of Resonance, a u svojim setovima fokusiraju se dublje zvukove i baseve koji stvaraju poseban gruv karakterističan za ovaj dvojac.

Andrew Meller je svetski priznat producent, artist koji se nalazi među top 3 na Beatportu, čuveni selektor i glavni čovek svoje izdavačke kuće REWLER. Meller konstantno dominira top listama, dok producira vanvremenske himne plesnih podijuma i izdaje muziku za najpoznatije svetske etikete. Njegovi dinamični DJ setovi neprestano pomeraju granice klubova i festivala, donoseći moćan zvuk i uzbudljive nastupe publici širom svih kontinenata.

Andrew Meller at Club Kult NYE 31 12 2022

U junu 2023. godine, Meller je objavio „Demention EP“ za Diynamic lejbl Solomuna, a ovo izdanje našlo se u top 10 na Beatportovim indie dance listama. Mellerov čuveni „Reincarnation Mix“ legendarne pesme  „Born Slippy“ grupe Underworld, zadržao se na prvom mestu Beatportove Top 100 liste pesama neverovatnih 50 dana, čineći je najprodavanijom trakom 2018. godine, a poznat je i po obradi vremenske pesme “Insomnia” grupe Faithless. Njegova muzika dobija kontinuiranu podršku najvećih imena u svetu house i techno muzike, uključujući Solumuna, Carl Coxa, Nicole Moudaber, Paco Osuna i mnogih drugih.

Kult se nalazi na adresi Čumićevo sokače, ulaz iz Nušićeve (iza starog bioskopa Kosmaj), radno vreme kluba je od 23 do 6, a starosna granica za ulazak u klub je 23 godine.

Avatar photo

Autor: Igor