Novogodišnji maraton u klubu Backstage će trajati 10 dana!

 Novogodišnji maraton u klubu Backstage će trajati 10 dana!

Klub Backstage je pripremio posebno iznenađenje, novogodišnji maratonom koji traje čak 10 dana.

Ovo magično putovanje kreće 27.12. uz Sexy Sredu i njenog kreatora Danijela Čehranova, četvrtak se nastavlja uz Girls Girls Girls i Milhouse-a koji ugošćuju Milensi, dok je u petak 29.12. trio sa kojim nema greške, Nexie, Vuk & Bojke, subota u malo izmenjenom kursu pa se u prednovogodišnjoj noći za DJ pultom smenjuju Rosa i Umique.

U nedelju 31.12. Backstage svoja vrata otvara već u 13h i zahuktava novogodišnju atmosferu matinee žurkom koja se održava na dva klupska stejdža. Od 21h kreće euforija koja će biti krunisana velikim dočekom nove, 2024. godine. DJevi koji će od 14h pa do ranih jutarnjih sati ploviti najkvalitetnijim muzičkim stilovima i posebno pripremljenim setovima za ovo najveće slavlje u godini su Danijel Čehranov, Millhouse, Una Andrea, Sandra Krekić, Isidor Srdić i Ivan Zec.

01.januara i mnogima omiljena “repriza”, u DJ pultu vas čekaju snažni dvojac Vuk & Bojke kojima se pridružuje Filip Fisher i ako se po tome poznaje nova 2024-a, biće bez greške vatrena!

Utorak 02. celo veče rezervisno je za Vahicabija i njegove progresivne tonove koji su muzika za svačije uši. Stigli smo i na novi početak, 03.01. i Sexy Sredu kada se 2024. godina vraća već uigranom Backstage ritmu.

Četvrtak 04.01. po provereno dobroj navici uz Millhousa, a u petak 05.01. Vuk & Bojke ugošćuju svima dragu Deu Tosh.

Avatar photo

Autor: Igor