Marek Tripkowsky, Chicha – Baila (Original Mix)

Baila” je novi singl mladog crnogorskog dvojca, oni su Marek Tripkowsky & Chicha i donose nam nešto novo! Wicked Tech House track odradjen na 110 bpm i potpisan za londonski label “Divers Recordings“. Podršku za ovo izdanje su za sada dali Calavera & Manya (Taylor Made Rec), Danijel Chehranov (Belgrade Lounge), GgDex (Heatflow, Hexyl), Lazy Bug (Hotfingers), Millok (Noir), Soft 85 (Sleazy Deep) i mnogi drugi.

Marko Tripovković poznatiji kao Marek Tripkowsky koji dolazi iz Nikšića do sada je izdavao trake za poznate diskografske kuće kao što su: Muzicasa, Ifrominal / Fever Sound, Swing Sauce, Plastik Galaxy, Ikanos,Bedroom Muzik, Crystal Sound rec/Zero Urban, 220V recordings, Dalam Muzika, Good Old Records, Hexyl Music, Housevisions.
Podržali su ga mnogi poznati DJ-evi i dobio support od : Roger Sanchez-a, Umek-a, Sander Kleinenberg-a, D.O.N.S-a, Luciano-a, Alex Kenji-a, Paco Osuna-e, Robert Owens-a, Monica Soldan-a, Robbie Taylor-a, Vlada Asanin-a.

Dražen Petrović poznatiji kao DJ Chicha je jedan je od najmlađih DJ-eva u Crnoj Gori. Njegova strast za muzikom seže jos od njegovog oca, kada je sa 8 godina preslušavao njegove CD-ove do kasno u noć. Strast prema muzici dosegla je vrhunac u trenutku kad je u njegovoj zemlji gostovao jedan od njegovih uzora – Umek, a zatim i Roger Sanchez.
U proleće, 2012-te, je upoznao jednog od najboljih crnogorskih DJ-eva – Mareka Tripkowskog.
Sa brojnim savetima koje je dobio od Philip Kroo-a i Mareka Tripkowskog on je izdao njegov prvi EP za “Dalam Muzika“.

Traku možete i kupiti na beatportu i podržati ovaj mladi crnogorski dvojac.

Avatar photo

Autor: Igor