Mark Broom prvi gost na premijeri prestižne srpske techno kuće

 

Premijerna žurka povodom osnivanja “Lucky light ltd” labela, prve srpske kuće koja će okupiti svetske tehno zvezde poput Cristiana Varele i Dave Clarke-a, zakazana je za petak (19. septembar) na Svemirskoj kafani, a specijalni gost je Mark Broom, jedna od najvažnijih karika britanske DJ scene.

Mark Broom je jedno od najuticajnijih imena britanske škole. Član je čuvene ostvrske techno ekipe, koju čine još Ben Sims, Mark Williams i Paul Mac, i uz njih se smatra za ostrvskog pionira hard techno zvuka.

O Broomu dovoljno govori što osim na svom label-u, Beard man, ima izdanja na etiketama legendarnih Adama Beyera i Svena Vath-a, Drumcode-u i Cocoon-u i što je redovan gost festivala Awekenings, klubova po Ibici, kao i čuvene Fabrike u Londonu i Madridu. 

Broom je prvi gost serijala Lucky light ltd, koji prati osnivanje istoimenog labela, prve srpske kuće koja će okuputi velike tehno zvezde poput Cristiana Varele, Dave Clarke-a, Alexandera Kowalskog, Marka Baily-a i druge. 

Isto veče će nastupiti i Kobaya i Speedy, a zvezda večeri će biti za pultom od 01 do 03 sata, dok će ulaznice koštati 500 dinara.

Avatar photo

Autor: Igor