Sprema se tehno spektakl: Planuo prvi kontigent za Gerija Beka


Prvi kontigent karata za prvo beogradsko gostovanje jednog od najinventivnijih producenata aktuelne elektronske muzičke scene, Gary Beck-a, planuo je za svega sedam dana, što samo potvđuje da se 3. oktobra u Assimil hangaru stare šećerane očekuje pravi tehno spektakl


Karijera Gary Beck-a doživela je vrtoglavi uspon kada se njegova traka ”Consumed” našla na čuvenoj etiketi Richie-ja Hawtin-a (Minus label) i od tog trenutka praktično važi za jednog od najaktuelnijih tehno magova na svetu. Odmah potom su usledili nastupi širom Evrope, Južne Amerike i Azije, a njegov jedinstveni stil veoma je cenjen i u Njujorku. U stvari, dovoljno je reći da je tokom ove godine Gary Beck nastupao svakog vikenda na svetski poznatim festivalima i u najpopularnijim klubovima, poput kultnih berlinskih Tresor-a i Berghain-a, kao i Amnesia-e na Ibici, što ne može neko ko ne spada u sam svetski krem.

DJ podršku pružiće dugi niz godina jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević, koji je ove godine potpisao ugovor sa etiketom Liebe Detail iz Nemačke, a od nedavno je vlasnik lejbla Tit0 (Tit Zero Recordings). Prvo izdanje na etiketi nosi naziv „Hear the claps“ na kojem je gostovao DJ Rush iz Čikaga.

Ispred Lucky Light Records-a, nastupiće mladi domaći producent i DJ Speedy, koji stoji iza „Lucky Light Ltd“, prve domaće etikete koja će okupiti poznata imena svetske tehno scene, kao što su Cristian Varela, Dave Clarke, Alexander Kowalski, Mark Broom, Gary Beck, Marko Baily, Joel Mull i Petar Dundov.

Gost iz regiona biće Pero Fullhouse, jedan od pionira hrvatske elektronske scene. U karijeri dugoj preko 20 godina, izdvaja se žurka koju je organizovao na splitskoj Rivi, na kojoj je nastupio Carl Cox, a koja važi za jedan od najvećih događaja hrvatske klupske scene. Za warm up zaduženi su Mihajlo i Alexandar Ivković.

 
Sledeći kontingent ulaznica za Lucky Records party uz podršku Heinekena, je u prodaji po ceni od 790 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na biletarnicama Doma Omladine Beograda i Kombank Arene.
Avatar photo

Autor: Igor