Markyz u Kragujevcu!

 

Prvi vikend u martu rezervisan za kragujevačke klabere i još jedan sjajan party u nizu, propraćen kvalitetnim techno zvukom i podrazumeva se, ludim provodom!

Electroshock organizacija predstavlja u subotu 05.03.2016. DJ MarkyZ-a iz Italije i Petra Lazovića iz Kragujevca. Žurka će ujedno označiti uvod u jako kvalitetan martovski program, jer se sprema dosta dobre zabave i muzike.

DJ-ing i muzika uvek su bili deo biografije DJ-a i muzičkog producenta MarkyZ-a baziranog u Italiji. Njegov talenat primećuju i podržavaju vrhunski medjunarodni producenti kao što su Richie Hawtin, Marco Carola, Robert Dietz, tINI Desolat, Hector, Mark Antona, Heartthrob, Shlomi Aber, Yaya, East End Dubs, Enzo Siragusa, Randall M, Medeew, Chris Lattner i drugi iz DESOLAT-a, MUSIC ON-a, MINUS-1, CADENZA-e, COCOON-a i drugih medjunarodnih diskografskih kuća. Njegovi setovi uključuju techno, dub, deep i house uticaje a njegova strast i poznavanje elektronske muzike omogućavaju mu da izvodi raznovrsne i duboko emotivne setove. Godine 2011, 2013 i 2014 učestvovao je na EXIT Festivalu – jednom od najvećih svetskih muzičkih festivala. Delio je scenu sa brojnim važnim imenima elektronske muzičke scene. Neki od njih su Underworld, Paul Kalkbrenner, Joris Voorn, Carl Craig, Fatboy Slim, Jeff Mills, Marco Carola, Jamie Jones, Seth Troxler, Guti, Pan Pot, tINI, Dubfire, Maya Jane Coles i mnogi drugi.

U aprilu 2013. nastupao je u legendarnom italijanskom klubu Tenax, jednom od najpoznatijih lokalnih i svetskih klubova. Danas se na italijanskoj sceni MarkyZ smatra jednim od talenata koji najviše obećava. Kao savršen nastavak njegove rastuće karijere dolazi i to što je uplovio u producentske vode, kao i izbacivanje nekoliko novih traka koje cene, i čije remikse rade najtalentovaniji svetski umetnici. Posle tri godine puštanja muzike, MarkyZ odlučuje da nešto lično da svojoj publici. “Be Careful” je njegov prvi singl, izbačen za Deep Tech Records na leto 2013.

Ovo je njegovo prvo gostovanje u Kragujevcu i klubu sto znači…

Rezultat nekadašnjeg, bujnog Kragujevačkog klabinga. Petar Lazović već 13 godina upija znanje po lokalnim klubovima i izvodi svoje setove u krajnje neobičnim kombinacijama, fokusiran na jedino bitno u dj priči, zabavu! Momentalni naboji energije i euforije svakako su karakteristični za njegove nastupe, a za skoriju budućnost najavljuje projekat pod novim imenom kojim će zaokružiti svoju viziju klabinga.

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.  

 

 

Avatar photo

Autor: Igor