Strobe žurka u Vilu na Senjaku!

Treća po redu #STROBE žurka u organizaciji mladih DJeva iz Beograda sa namerom da pokažu svoju ljubav prema elektronskoj muzici na veoma jedinstven način. Nakon dve veoma uspešne žurke odlučili smo da napravimo još jednu ujedno i bolju žurku.

Muzički pravci ostaju isti (Disco, Tech House, Techno, Goa/Psy), ali kao svake žurke  glavni muzički pravac je naravno techno. Ovoga puta imamo specijalne goste iz inostranstva uskoro više informacija o tome.

Line up:

Resident Djs

+Fixsell Art (CRO)

+XENEX (CRO)

Početak u 22:00. Cena karte u pretprodaji je simboličnih 400 dinara u koje ulazi i garderoba. Dodjite 05.03. da ponovo provedemo najlepšu noć uz odlično druženje i još bolju muziku!

O izvodjačima:

Resident dj’s (SRB)

Neafirmisani techno djevi koji su se u techno zaljubili na svojim prvom rejvu kao i svako drugi. Vezbom i dobrom organizaciom grupa od osamnaestogodišnjaka odlucila je da se okuša u organizaciji i kreiranju svoje prve i jedinstvene techno žurke u vili na Senjaku. Nakon prve i druge žurke koje su od strane publike imale veliku podršku odlucili su se da naprave i trecu za koju misle da ce biti najuspesnija do sada. Uros Malesevic, Igor Radosevic su odgovorni za vaše neprestano djuskanje i uzivanje u muzici koju volimo. Planiran je b2b set koji ce vas naterati da ostanete do kraja i da ne zelite da napustite vilu!

Fixsell Art (CRO) OSIJEK

Danijel Malinić aka Fixsell – rođen u Požegi (CRO). Od ranog uzrasta pohađa glazbenu školu, okružen različitim instrumentima u obitelji glazbenika. S 13 godina osniva i pripadnik je različitih lokalnih hc/punk bendova gdje svira električnu i bass gitaru. Ubrzo postaje i pripadanik gradskog limenog puhačkog orkestra za smotre, manifestacije i sprovode gdje svira trubu. Prije 16te godine odlazi na prve partije elektronske (house / techno) underground glazbe. Zajedno s istomišljenicima i zaljubljenicima u istu način života, uspješno lovi zadnji vagon posljednje revolucije 20og stoljeća – rave-olucije. U početku samo plešući, ubrzo se odlučuje na suorganiziranje partija takve tematike, investira vrijeme i znanje u mixanje, glazbenu tehnologiju. Pod utjecajem je velikana poput imena Richie Hawtin,Laurent Garnier, Dave Clarke, Umek, Anthony Rother i ostalih techno/electro pionira 20og stoljeća. S dolaskom punoljetnosti se definira kao techno izvođač što je i do današnjeg dana.

Kroz godine pripadanja techno sceni, u suradnji s brojim Ex-Yugoslavian artistima, održava projekte svježim, kako za stare tako i za nove generacije. Organizator brojnih evenata i projekata underground el.glazbe, sa zadatkom bezgraničnog pomicanja techna, različitim elementima svih oblika od progresivnijeg do tvrđeg techna u svojim setovima.

Organizira partije i projekte poput Darkwood Session’s, Nature Call i sudjeluje u programima poput Elektrana, Divinus Music, Deflection Sessions. 2011.godine osniva Ground Zero projekt s jedno mjesečnim program, koji do danas ima velik broj epizoda. Glazbu prezentira po različitim mjestima Hrvatske, Srbije i BIH. Nastoji biti što više različit od seta do seta, različitim elementima elektronike u svom groove-u i svakako različiti od mainstream stila ostalih dj-a čak i u underground-u. 2014. godine postaje član Urban Art-a kao rezident dj te iste godine pridružuje se Strobolobodobolos organizaciji iz Đakova. 2015. postaje jedan od rezidenta Regeneration programa i krajem iste godine Electronic Soul organizacije. Nastavlja organizirati što više evenata techno manifestacija i dijeliti svoje viđenje underground glazbe i s jedne i druge strane dj-pulta.

http://www.mixcloud.com/Fixsell/
http://soundcloud.com/fixsell
https://www.facebook.com/fixsell
http://www.residentadvisor.net/dj/fixsell
https://www.facebook.com/pages/Fixsell/570176176423168
https://www.facebook.com/pages/Ground-ZERO/212429065620352

Za više informacija posetite oficijalni facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor