Marshall Jefferson: Besplatne karte za “tatu“ hausa u beogradskim kafićima

Legendarni američki DJ Marshall Jefferson, poznat i kao “otac” haus muzike, nastupiće u subotu 11. maja na beogradskoj premijeri serijala “Serbia Dance Tuning” u magacinu “Depo” u Savamaloj. Karte za žurku su bespltane i deliće se do petka po kafićima u centru Beograda.

Jefferson je autor kultne numere “Move your body“ koja i danas spada u haus himne, a ceo parti će obilovati atraktivnim vizuelnim efektima. Ovu stvar Džeferson je napravio daleke 1986. godine i ona je u to vreme najbolje ilustrovala novi haus talas i brzo je posala himna densflrovoa širom sveta. Čak je danas je doslovce nazivaju “The house-music Anthem”, a muzički sajt digitaldreamdoor.com “Move Your Body” još je rangira kao najveću haus pesmu svih vremena.

Žurka se održava u okviru početka trećeg serijala “Serbia Dance Tuning”, koji ovom prilikom prvi put dolazi u Beograd. SDT je poznat po veoma atraktivnim vizeulnim i zvučnim efektima, a u prethodne dve godine su obišli Niš, Kragujevac, Šabac, Suboticu, Jagodinu i sve druge veće gradove u Srbiji. Osim najboljih domaćih DJ-eva na ovim partijama su nastupali i velikani svetske DJ scene kao što su Timo Mass, Hernan Cattaneo, Lisat & Voltax, Crazibiza….

Domaća podrška su DJ Aćim i Goran Starčević. Karte za žurku su besplatne, ali ih nema u slobodnoj prodaji već će se do petka deliti po kafićima u centru grada.

Avatar photo

Autor: Igor