“The Tube”: Premijera “Vatre” & maratonski “Supergroove party”

Serijal sve popularnijih RnB Hip hop  žurki “Vatra” ovog petka (10.05) imaće premijeru u klubu “The Tube”, gde će se dan kasnije održati maratonski “Supergroove party” (11.05) na kome će se u pet “back2back” setova predstaviti deset domaćih DJ-eva nove generacije. Veliko zatvaranje sezone je sledećeg vikenda uz DJ Hermaneza iz Belgije, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića.
 
Žurke “Vatra” postoje oko dve godine, često menjaju lokacije i u petak će po prvi put gostovati u klubu “The Tube”. Na svakom od ovih partija organizatori uglavnom imaju nekog MC gosta i pripreme iznenađenje za publiku, a prošli put su štampali dolare koje su bacali na densflor.
– Ideja nam je da se lepo zabavimo uz Hip hop i RnB muziku. Uvek dođe i dosta ljudi kojima ovo nije omiljeni muzički pravac, ali znaju veliki broj pesama iz ovih žanrova i mogu lepo da se zabave uz njih. Bez neke preterane “beogradske šatro ozbiljnosti” , cilj nam je samo da se zabavimo uz, naravno, već neko standardno iznenađenje  – kaže Byp, jedan od osnivača ovih žurki.
Osim Byp-a, za miks pultom kluba “The Tube” u petak će biti i 50grass, Inspektor, Andrea 300 i Feloneezy.
 
 
 
 
Dan kasnije je maratonski “Supergroove party” na kome nastupa čak deset domaćih DJ-eva nove generacije. U pet “back2back” setova predstaviće se Danijel Chehranov Vs Nenad Jovanović (23:00 – 01:00), Lazy Bug Vs Gabriel Grant (01:00 – 02:00), Nexie Vs Vuk Smiljanic (02:00 – 03:00), Kid Kimi Vs John Jogurt (03:00 – 04:00) i Battric Vs Mivu (04:00 – 6:00). Ulaz na obe žurke je slobodan, a veliko zatvaranje sezona kluba “The Tube” je sledećeg vikenda (17.05) kada dolazi DJ Hermanez iz Belgije, uz koga će nastupiti i Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

 

Avatar photo

Autor: Igor