HEINEKEN MUSIC & Lucky Records Showcase presents Marco Bailey i Tom Hades

HEINEKEN MUSIC i LACKY SHOWCASE nam za otvaranje Bašte Sava Centra (17.05) dovode čuvene belgijske DJ-eve Marco Bailey-a i Tom Hades-a i njihove poznate žurke “MB Elektronics Label Nights“. Podrška će im biti poznati hrvatski DJ i producent Petar Dundov i naš domaćin “Lacky Showcase” žurki Speedy i Milenko b2b Brajan.

Marco Bailey kojem je pravo ime ime Marco Beelen koji ima preko 20.godina dugu karijeru i izdao je preko 70.singlova za najače labele kao što su Drumcode, Bedrock, Toolroom itd. Nastupao je na svim većim festivalima kao što su Timewarp, Awakenings, I love Techno, Nature one i u mnogim svetskim klubovima: Space Ibiza, Zouk, Ageha itd.
On je i izdao svoj novi album koji je izašao 11.februara 2013 za njegov label MB ELEKTRONIKS i zvaće se “high Volume”. Na njemu će se naći 13.traka koje će biti izdate na CD-u kao i na vinylu.

Tom Hades koji će nastupati zajedno sa Marcom je DJ čije su trake izdate za mnoge svetske najbolje produkcijske kuće kao što su Bedrock, 1605, Drumcode. Kao i njegov zemljak nastupao je u svim najboljim evropskim i svetskim klubovima kao što su Fabrik u Londonu, Madridu, festivalu Awakenings itd.

Podrška Marcu i Tomu će biti Petar Dundov poznati hrvatski DJ i producent koji je rodjen 1972. Godine u Zagrebu. Od malih nogu fasciniran je sintisajziranim zvukovima i koristeći taj koncept razvio je novi način komponovanja.
Radio je remixe traka mnogih dokazanih imena poput Marca Baileya, Damon Wild-a, Pascal FEOS-a, Toni Rios-a I mnogih drugih. Do sada je izdao više od 30 singlova, 3 albuma i mnogo remiksa. Proputovao je svet i puštao u Nemačkoj, Holandiji, Švajcarskoj, Italiji, Austriji po najpoznatijim svetskim klubovima poput U-60311, Sensor, Mazzo, River itd.
Petar je najavio i novi album koji će objaviti na otvaranju Slurp festival u Puli 15.06.

DJ SPEEDY Rodjen u Beogradu, 1989. godine. Kao mali, maštao je o tome kako je biti DJ. Ubrzo zatim, osniva organizaciju Funky Criminimalz, sa kojom počinje da organizuje zurke, na kojima gostuju vodeci Balkanski, ali i Evropski umetnici.
Postaje svakako jedan od mladjih i talentovanijih DJ-eva na ovim prostorima. Nastupao je gotovo u svim gradovima i drzavama u regionu. Nakon toga, slede gostovanja u Spaniji, Svajcarskoj, Sloveniji…
Saradjivao je sa imenima kao sto su: Cristian Varela, Marko Nastic, Dejan Milicevic, Mladen Tomic, Petar Dundov, Mary, Goran Kan Kerkez, Misjah, Paul Hazendonk, Cave, Boriqua Tribez, Kobaya, Veztax, Marko Milosavljevic…

Jednostavno očekujemo vrhunski parti na otvaranju Bašte Sava centra 17.maja i svi ljubitelji tehno scene u Srbiji sa neizvesnošću iščekuju njihove nastupe.

Više informacija o žurci možete naći na oficijalnom facebook eventu

Avatar photo

Autor: Igor