„Retro Techno Night“: Muzika sa polica veterana BG DJ scene

Žurkom „Retro Techno Night“, na kojoj će nastupiti petorica veterana beogradske DJ scene, ovog prazničnog petka (03.05) nastavlja se program kluba „The Tube“.

U ekipi za miks pultom će biti jedan od naših najpoznatijih DJ-eva Dejan Milićević, koji je ove sezone izbacio veoma dobro ocenjeni album “Just keep talking girl” i imao nekoliko veoma zapaženih nastupa. Društvo će mu praviti i Lale, broj jedan organizacije „Happy people“ koja spada među začetnike DJ scene u prestonici, ali i u celom regionu. Kakav techno je nekad bio aktuelan, podsetiće i još jedna legenda domaće elektronske muzike Boža Podunavac, kao i Vlada Eye, nekada jedan od zaštitnih znakova kultnih prestoničkih klubova  „Soul Food“  i „Industrija“. Ovaj old school tim će upotpuniti i čovek koji već duže vreme nosi nezvaničnu titulu beogradskog „kralja deep house-a“ Dušan Kačarević.
Drago mi je što smo se okupili baš u ovom sastavu i što ćemo se ove večeri podsetiti muzike koja je već pomalo počela da skuplja prašinu na našim policama. Sa druge strane, ovo je lepa prilika i za one mlađe da čuju šta se ranije slušalo, ali i otkriju onaj stari vajb beogradskog klabinga.  Da vide kako je sve to izgledalo kad je nekada – kaže Dejan Milićević.

Ulaz ovog petka je slobodan, a sledeće subote (11.05), kao kontra Old school ekipi, je New school weekend. Tom prilikom će se u pet back2back setova predstaviti čak deset domaćih DJ-eva novije generacije.

Avatar photo

Autor: Igor