Mesec jakih izdanja za domaćeg producenta Andrew Meller-a!

 

Andrew Meller, domaći DJ i producent, tokom oktobra ima niz značajnih izdanja.

Prvo od tri velika izdanja saradnja je sa nemačkim duom Raumakustik, The Funk EP. Dve trake – The Funk i Melodica, obe su njihove saradnje, a objavljene su danas na Kittball Records, etiketi osnovanoj 2005. od strane dua Tube & Berger i Juliet Sikora-e.

Samo nedelju dana nakon toga, Nic Fanciulli-jeva etiketa Saved uključiće Meller-ovu traku u svoju kompilaciju povodom 15 godina rada. Kompilacija uključuje imena kao što su Nic Fanciulli, Carlo Lio, Gary Beck i Italobros. a Andrijinu traku SWAG i ostatak kompilacije možete poslušati i kupiti na Beatportu.

Istog dana kad i Saved kompilacija, u online prodavnice stiže Meller-ov singl za Toolroom Trax – 2000 souls. Ova traka je peak-time bomba koju Mark Knight ne preskače u svojim setovima proteklih meseci! Meller-ov debi na Toolroom Trax-u definitivno je jedno od onih izdanja koje ostaje u glavi nedeljama.

Ovu muziku Meller će imati prilike da testira na Amsterdam Dance Eventu, gde će se pojaviti na showcase-u Flashmob DJ porodice i na Exit presents LIFE stream u organizaciji Exit festivala, uz imena kao što su Flashmob, Luca Garabonni, Artbat, After Affair i mnogi drugi.

Andrew Meller u 2019.

Kao što je u septembru 2018. Godfather’s Dance ugledala svetlost dana tik pred početak klupske sezone, tako je 2019. veliko izdanje za Solu. Etiketa planetarno popularnog dua Solardo, 13. septembra objavila je Mellerov EP Miss You. Dva Meller originala i Max Chapmanov remiks već su osvojili velika svetska imena i obećavaju da će obeležiti nastupe u predstojećoj klupskoj sezoni.

Prve mesece 2019. obeležili su Space Invaders remiks za italijansku etiketu Frequenza i zajedničko izdanje sa Grkom CJ Jeffom za Saved Records. Krajem maja, još jedna italijanska kuća Flashmob objavila je Mellerovu traku. Singl Bee stigao je do 35. mesta na Beatport čartu i osvežio festivalsko leto. Osim toga, tokom leta EP Landing izašao je na Serrano’s Kitchen, etiketi Danny Serrana. Pored toga što je pozvao Mellera da spremi izdanje za njegov lejbl, Španac Serrano je za ovo izdanje odradio i remiks jedne od njegovih traka.

Pored značajnih izdanja, 2019. je za Mellera značila i velike nastupe, među kojima se moraju izdvojiti set na najvećem rumunskom festivalu elektronske muzike UNTOLD-u i nastup uz Hot Since 82, pred čak 5000 ljudi u Beogradu. Oba seta mogu se poslušati i pogledati na YouTube-u.

 

Avatar photo

Autor: Igor