Metodi Hristov stiže u Barutanu! Domaća podrška Andrew Meller i Nexie!

 Metodi Hristov stiže u Barutanu! Domaća podrška Andrew Meller i Nexie!

Jedan od najpopularnijih predstavnika modernog techna i miljenik domaće publike Metodi Hristov stiže u Barutanu – „hram“  elektronske muzike, u petak 23. jula

Povratak klabinga, nakon višemesečnih restrikcija, pokrenuo je lavinu emocija među izvođačima, pa ovom prilikom Metodi sprema beogradskoj publici muzički uragan, set pun novih traka, vrhunskog gruva i pravo energetsko ludilo koji se skupljalo mesecima.

Metodi Hristov poznat je po setovima u kojima eksperimentiše sa različitim muzičkim stilovima, od sirovog techno bita do mračnijih tech house nota, što uvek rezultira neočekivano dobrom kombinacijom tonova, koji žurku dovode do ekstaze. 

Važi za jednog od najvrednijih producenata današnjice, dok veliko poštovanje od strane muzičke industrije i publike ima i kada je u ulozi di-džeja. Tokom svoje karijere obišao je ceo svet, uživajući u svom fenomenalnom muzičkom uspehu.

Domaću podršku ovom velikanu pružiće dobro poznati dj-evi Andrew Meller i Nexie.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 790 rsd za parter i 1390 rsd za VIP, na svim prodajnim mestima Gigstix-a i Ticket Vision-a, kao i putem Cooltix onlajn platforme.

Karte možete kupiti i klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor