MICHAEL BIBI SE VRAĆA NASTUPIMA, NAJAVIO TURNEJU “ONE LIFE”!

 MICHAEL BIBI SE VRAĆA NASTUPIMA, NAJAVIO TURNEJU “ONE LIFE”!

Bibi se trenutno opravlja od karcinoma.

Michael Bibi najavio je turneju tokom ove godine, kojom će označiti povratak na scenu nakon borbe s karcinomom. Pojedinosti o turneji, nazvanom One Life, tek će biti objavljene — iako se fanovi mogu već sada prijaviti za predregistraciju za ulaznice.

Bibiju je prošlog juna otkriven primarni limfom središnjeg živčanog sistema (SŽS), redak oblik raka mozga i leđne moždine nakon čega je otkazao sve nastupe i posvetio se lečenju. U objavi na Instagramu tad je napisao: “Ne znam što me čeka, umoran sam, ali znam da sam jak i neću dopustiti da me ovo pobedi.”

U novembru je Bibi objavio da je započeo završnu fazu lečenja: “Ako sve bude u redu, ovo će biti poslednji, ali najteži deo mog putovanja. To će me jako pogoditi i oporavak bi mogao trajati mesecima, ali krajnji cilj je biti 100% bez raka.” Nakon 100 dana lečenja, Bibi se pojavio na završnoj zabavi Solid Groovesa na Ibizi kako bi izveo set na veliku radost i iznenađenje okupljenih, a u decembru je objavio da je pobedio rak, dakle 6 meseci nakon prve dijagnoze. Objavio je na svom Instagramu fotografiju na kojoj se smeje te napisao: BEZ RAKA! Nakon 6 meseci borbe, službeno napuštam bolnicu u remisiji bez raka u telu.”

Predhodno se registrujte za ‘One Life’ turneju OVDE.

IZVOR: mixmagadria.com

Avatar photo

Autor: Igor