MICHAEL BIBI VRAĆA SE NASTUPIMA! UPRAVO JE NAJAVLJEN KAO HEADLINER NA COACHELLI!

 MICHAEL BIBI VRAĆA SE NASTUPIMA! UPRAVO JE NAJAVLJEN KAO HEADLINER NA COACHELLI!

Proslavljeni DJ na Instagramu je objavio i da je bolest iza njega.

Iz Coachelle najavljuju novi stage za elektronsku muziku, Quasar, koji će ugostiti razna imena međunarodnih DJ-eva, a glavni među njima je Michael Bibi. On će se na stage, čiji je promoter Coachella Goldenvoice, popeti u subotu, 13. aprila, što će mu biti prvi službeni nastup posle oporavka od CNS limfoma od kojeg je oboleo prošle godine.

Bibi, koji je na svom Instagramu objavio kako najnoviji testovi pokazuju da nema tragova karcinoma, i to svega šest meseci nakon početne dijagnoze, najavio je i svetsku turneju pod imenomOne Life‘. Turneja koju opisuje kao “proslavu života, muzike i ljudskog duha”, uključuje i ogroman show u Finsbury Parku, od kojih će deo prihoda biti donirani Royal Marsden Cancer Charityu.

A što se tiče spomenute nove bine na kojoj će Bibi imati prvi povratnički nastup, na njoj će nastupati i Honey Dijon, Green Velvet, Jamie XX, Floating Points i Daphni, koji su na programu prvi vikend Coachelle, od 12. do 14. aprila. Vikend iza, od 19 do 21. aprila, na scenu izlaze Rüfüs du Sol, Eric Prydz B2B Anyma i Diplo B2B s Mau P-jem.

IZVOR : Mixmagadria.hr

Avatar photo

Autor: Igor