Mihai Popoviciu (Highgrade, Poker Flat, Cyclic) • Bokee • W. aka Wizard @ The End Night Club

 
Dugo ocekivani Mihai Popoviciu konacno u prestonici Novosadske klubske scene The End-u. Rodjen u sibiu u Rumuniji 1981 podrazumeva se za jednog od vodećih Producenata Istočne Evrope.
Sa produciranjem je krenuo 2001 godine a tek 2005 izdao prvi vinil za Dj Hell-ou izdavačku kuću “Gigolo Records”. U karijeri je imao sjajnu saradnju sa Markus Homm-om i Jay Bliss-om.2007 godine izdaje prvi EP pod nazivom “First Contact” za Pascal Feos-ov label “Level Non Zero Recording”. Zajedno sa Markusom priključuje se Highgrade porodici krajem 2007 godine, i nakon toga su zajedno imali odličnih i jako zapaženih izdanja kao sto su “Deff Sniper “, “Lagoon”, ili “Urban Ballroom”.
U 2009oj godini diskografske aktivnosti Mihai-a su jako intenzivne sa izdanjima na prestižnim evropskim izdavačkim kućama kao što su Hud trazz, Bang Bang, i diynamic.
Klubskim hit Bis Co koji je ostvaren u saradnji sa Markus-om i Jay-om se nalazio na svim vodećim dance chartovima u celoj evropi i još jednom je na njega stavljena etiketa vrhunskog producenta.
Sa Jay Bliss-om je napravo duo pod nazivom “Hermannstadt Collective” koji je ostvario velika zapažanja sa hitovima kao sto su “Raw Fruit”, “Thirst Day” ili “Safety Match”.
Kroz setove izbacuje odlično izbalansirane goovy bitove koji ce vas načiniti zavisnim.
Kao domaća podrška tu je sjajni rezident W. Aka Wizard kao i Bokee (Kinetic Vibe, SillyHeadZ)
 
Datum: 28. Novembar 
Ulaz: 500rsd
POcetak: 23h
Avatar photo

Autor: Igor