MIKE HUMPHRIES U SVEMIRSKOJ KAFANI

19. APRILA U SVEMIRSKOJ KAFANI nastupiće MIKE HUMPHRIES – veteran Tehno scene, vlasnik izdavačke kuće Mastertraxx i jedan od tvoraca kultnog klupskog hita “Aural Exciter” koji je krajem devedesetih bio nezaobilazan na densflorima širom sveta. 
 
Mike dolazi iz Leedsa (UK), a kao DJ i producent aktivan je na sceni preko 20 godina. Iza sebe ima veliki katalog izdanja među kojima i pojavljivanja i singlove za etikete Kombination Research, ARMS, Punish, Nachtstrom, Patterns, Onh.Cet, Mastertraxx, Armatura, Planet Rhythm, i mnoge druge. Mike je konstantno prisutan na sceni tokom protekle dve decenije, kako pod svojim imenom tako i pod mnogobrojnim drugim imenima pod kojima je izdao neke od legendarnih vinila tokom `90ih. Činjenica da je redovan gost u klubu Tresor i da Dave Clarke redovno chartuje i pushta njegovu produkciju u svojim setovima danas govori da je Mike održao svoj zvuk živim kroz dugi period rada.

Pravi Tehno (sa)borac koji u kombinaciji sa rezidentima MUDROST (Edit:Tehno) i CONCRETE DJZ (Armatura Records) obećava pravo razmrdavanje za prolećno izdanje Edit:Tehna.

Avatar photo

Autor: Igor