Humanitarni NEON DANCE u Tjubu

Bleklajt kluba The Tube osvetliće ove subote na NEON DANCE žurci još nešto pored belih komada odeće i neonskih koktela. U čast 8. rođendana, ESTIEM LG Beograd organizuje rođendansku humanitarnu žurku, a sav prihod od prodatih karata biće doniran udruženju „Dobra vila za vas“ koje pruža pomoć deci sa invaliditetom i socijalno ugroženim porodicama!

Po uzoru na čuvene Neon Nights žurke koje je organizovao DJ Solomun, svetlucavi duh Ibice dolazi u beogradski noćni život. NEON DANCE serijal u klubu The Tube je specifičan po neonskom svetlu odnosno blek lajtu koji čini da predmeti bele bolje svetle u mraku i daje potpuno novu dimenziju zabavi i uzbudljiv vizuelni doživljaj. Gosti kluba dobijaju posebne neon aksesoare, raznobojne svetleće štapiće i narukvice a na šanku ih očekuju specijalni neon kokteli po promo cenama.
Na lajnapu su rezident DJevi: duo ZWEIN, Kid Kimi, Vuk Smiljanić i Danijel Čehranov čiji DJ setovi predstavljaju fuziju deep, tech i techno house-a uz osvrte na klasične pesme koje su obeležile svetsku clubbing scenu. Treći NEON DANCE parti je ujedno i prvi žur na klupskoj misiji nove hrvatske platforme Klubikon koji planira da zapljusne region. Cilj Klubikona je da pod svoje okrilje okupi pripadnike elektronske scene zajedno s ljubiteljima opijajućeg zvuka elektronike i da ih povede na „istraživanje novih masnih nota, primamljivih fuzija i još neotkrivenih ritmova“.

Od svog osnivanja 1. aprila 2006. godine, ESTIEM LG Beograd je, zajedno sa svojim članovima, konstantno rasla i unapređivala se. Danas je ESTIEM LG Beograd najaktivnija lokalna grupa u evropskoj studentskoj organizaciji ESTIEM (European Students of Industrial Engineering and Management). Svojim trudom, radom i nesebičnim zalaganjem njenih članova, lokalna grupa Beograd danas ima preko 200 aktivnih članova i organizuje preko 10 projekata godišnje, koji iz godine u godinu dobijaju same pohvale na račun kvaliteta.

Treća NEON DANCE žurka i 8. rođendan osrganizacije ESTIEM održaće se 5. aprila u klubu Tube (Simina 21, Dorćol) od 22h. Cena karte iznosi (samo) 120 dinara, a sav prihod od prodatih karata pomoći će deci sa invaliditetom i socijalno ugroženim porodicama. Dress code je ”Dress 2 Glow”. Dođite da plešemo i sijamo!

Noć ranije The Tube predstavlja dva najjača ženska domaća imena koja su proteklih godina doživela i veliki uspon na internacionalnoj sceni – Tijana T i Lea Dobričić najzad opet zajedno za DJ pultom! Ulaz je slobodan.

Avatar photo

Autor: Igor