Neverovatan lineup od 7. do 9. avgusta na novoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji Jeff Mills, Eric Prydz i Mark Knight dolaze na Heineken Lovefest

Heineken Lovefest, najveći muzički i omladinski festival u centralnoj Srbiji, ovog leta biće održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Osim neverovatnog i do sada najkvalitetnijeg muzičkog programa, festival je dobio novu i veću lokaciju u najlepšem delu grada, pored Vrnjačkog jezera.

Na novom prostoru u gradu biće smešteno pet bina sa kojih će publika imati priliku da čuje različite muzičke žanrove – od house i tehno muzike, preko hip hopa, do poznatih melodija domaćih i regionalnih rok bendova.

Na glavnoj muzičkoj bini nastupiće legende Detroit tehna Jeff Mills (Džef Mils), Kenny Larkin (Keni Larkin), kao i Robert Hood (Robert Hud), kome će festival ljubavi biti prvo pojavljivanje pred publikom na Balkanu. Program će obeležiti i nastup svetske progressive house atrakcije Pryda-e (Prajde), poznatijeg pod imenom Eric Prydz (Erik Pric). Na Heineken Lovefest dolaze i holandska deep house zvezda Tom Trago (Tom Trago), tech house dvojac Tiefschwarz (Tifšvarc), kao i britanski di-džej i producent Mark Knight (Mark Najt). Festival će zatvoriti James Zabiela (Džejms Zabiela), kome će ovo biti drugi nastup u Vrnjačkoj Banji.

Na Energy Stage-u nastupiće predstavnici nu disco zvuka Adana Twins (Adana Tvins), Finnebassen (Finebasen) i Doctor DRU (Doktor DRU). Publici će se predstaviti i Tama Sumo, kao i di-džej Makam i Levon Vincent (Levon Vinsent), producent i vlasnik renomiranog lejbla Novel Sound.

Partibrejkersi, Let 3 i Bad Copy na Live Stage-u

Ljubitelji tvrđeg zvuka imaće priliku da čuju Partibrejkerse, Kandu Kodžu i Nebojšu, Ramba Amadeusa, sastav S.A.R.S., veterane srpske hip hop scene – Bad Copy i Prti Bee Gee, kao i popularni crnogorski dvojac Who See. Na Live Stage-u nastupiće i hrvatska rok grupa Let 3, kao i Nikola Vranjković, Ritam Nereda i Goribor.

Publika će moći da uživa u setovima mladih di-džejeva i na Silent Stage-u, dok će svi posetioci festivala tokom dana uz disko i ambijentalne zvuke moći da se opuste na već dobro poznatoj Chill Zoni.

Gradi se najveće ostrvo ljubavi u Srbiji

Za razliku od prethodnih godina, Heineken Lovefest će ovog leta biti održan na većoj lokaciji u Vrnjačkoj Banji. Prema rečima organizatora, novi festivalski prostor smešten u parku pored gradskog jezera, prostire se na 20.000 metara kvadratnih i moći će da primi i do 15.000 posetilaca za veče.

«Budući da svake godine rastemo, odlučili smo da ovog leta promenimo lokaciju i napravimo najveće ostrvo ljubavi u Srbiji. Sigurni smo da će na njemu svako pronaći nešto za svoj muzički apetit i da ćemo svi zajedno uživati tokom tri festivalska dana», poručili su iz organizacije.

U okviru festivalske zone biće postavljen i kamp, a svi oni koji žele da na vreme rezervišu svoje mesto u njemu, uskoro će moći da popune prijavu na sajtu www.lovefest.rs 

Trenutna cena trodnevnog paketa ulaznica je 1599 dinara, a osim njega posetiocima su dostupne i VIP karte po ceni od 4.000 dinara. Posle promotivnog perioda karte za festival koštaće 1.999, a zatim 2.499 dinara. Pred početak festivala trodnevna cena karte biće 3.299 dinara.

Karte za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji. 

Avatar photo

Autor: Igor