MILJENICI REGIONA METODI HRISTOV I NAKADIA U HANGARU 17. MARTA!

 

Sve klabere željne dobrog starog rejva uz proverena svetska imena i moćnu domaću podršku očekuje još jedan spektakl 17. marta u Hangaru. U Beogradu će ponovo nastupiti Metodi Hristov i Nakadia kao hedlajneri, uz domaću podršku Andrew Meller-a i Concrete DJz.

Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jedan od miljenika prestoničkih klabera. Neguje jedinstven stil po kom je prepoznatljiv, a u centar pažnje došao je 2014. kada je izdao traku Step Outside koja je oduševila ljubitelje tech-house zvuka širom sveta. Metodi potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a trenutno se najviše bavi svojom etiketom Set About. Poznat je po tome što na svojim setovima pušta preko 50% muzike koju je sam producirao, a koju domaća publika naročito voli.

Moćna DJ-ica egzotičnog izgleda i prepoznatljive energije Nakadia je takođe dobro poznata domaćoj publici. Ova devojka poreklom sa Tajlanda je pre nego što je uplovila u svet DJ-inga bila model, što joj je omogućilo proputuje svet i zaljubi se u elektronsku muziku i njene različite žanrove. Nakadia je i danas sklona mešanju žanrova, a osim technu je najnaklonjenija minimalu, deep house-u i tech-house-u. Počela je da producira svoju muziku kad se preselila u evropsku prestonicu elektonske muzike Berlin, a njen singl iz 2013. “Check & Run”, postaje prvi klupski hit u toj godini i provodi čak sedam nedelja na Beatport Techno top 40 listi. Ova mlada dama nastupila je u mnogim legendarnim klubovima poput Watergate-a (Berlin), The Egg (London), D Edge (Sao Paolo) i mnogim drugim.

Andrew Meller je poznat po tome što voli da kombinuje više pravaca muzike, koji su bazirani na house zvuku. Prvenstveno kao DJ, pa kao producent, ne ostavlja publiku ravnodušnom svojim setovima u kojima se igra sa deep, tech i techno melodijama. Njegov jedinstveni pristup produkciji je vođen raspoloženjem i emocijama, Njegov remix za Underworldov “Born Slippy” za kojim je poludela i domaća i strana publika, su na svojim setovima puštala najveća imena elektronske muzike poput Carl Cox-a, Pako Osune i Nicole Moudaber.. Njegov single “Insomnia” se trenutno nalazi na trećem mestu Beatportove top liste

Moćan beogradski dvojac Concrete DJz aktivan je od 2003, kada ih je spojila zajednička ljubav prema techno zvuku. Luka i Bojan ne samo što zajedno produciraju svoju muziku, već od 2006. vode i svoju etiketu “Armatura Records”, a imaju i svoj Beton Radio Show. Ovi momci odani su beskompromisnom technu, koji prožimaju mračni bitovi, prodoran i snažan zvuk, kao i neosporna veština da osete publiku i perfektno izmiksuju i definišu ono što ih inspiriše.

Karte su puštene u prodaju po ceni od 690 RSD na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Avatar photo

Autor: Igor