Zvuci Argentine konačno u Beogradu 17.marta!

Deviant Deep Sound vam sa ponosom predstavlja “Sounds of Argentina.”
Fernando Ferreyra i Frangellico po prvi put u Beogradu, u sklopu Evropske turneje, nastupaće 17. marta u renoviranom klubu “Tash machine”.

Fernando je artist koji  stvara pod uticajem Jean Michael Jarra, Vangelisa, Hansa ZimmeraNjegov stil jeste sam  progresive house koji je protkan melodijom i zvukom koji su odmor za dušu i koji pokreću telo. Danas saradjuje sa Soundteller, Massive Harmoni Records, Classound Recordings, Friski Records, kao i mnogim drugima.

Samo neka od mesta na kojima je nastupao jesu: Dreamers Night (Argentina – Hungría), Down Progressive Town (Rosario), Le Charlatans (Rosario), Bahrein Club (Buenos Aires), Freak me Out (Buenos Aires), DRMTM Niceto Club (Buenos Aires), The Shamrock Basement (Buenos Aires) i mnoga druga.

Fernandova publika je i izvan granice njegove rodne Argentine, a putem svog radio show-a održava stalnu vezu sa publikom

Za više informacija posetite njegovu veb stranicu, kao i njegov oficijalni facebook pejdž.

Frangellico – “Čovek u tamnom odelu” je rodjeni Argentinac čija muzika pokreće. Školovani muzičar gitare i klavira, ljubitelj punka i rocka koji se elektronskoj muzici posvetio pre više od deset godina.
Dvehiljaditih je pod uticajem Digweeda, Cattanea i
 Garcie počeo da stvara svoj stil, ne zaboravljajući na velikane.

Kasnije, kada je zakoračio u svet muzičke produkcije, skoncentrisao se na muziku koja pokreće osećanja, i produbljuje ih do undergrounda.

https://www.facebook.com/frangellicoofficialpage/

Local support:

Migazz I Gori

https://www.facebook.com/gorisound/

Informacije o kartama uskoro.

Zvaničan facebook event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor