Novi serijal žurki kolektiva TRIII – Forward


Kako tvrde gotovo svi domaći i inostrani akteri, savremena beogradska klupska scena u ovom trenutku predstavlja jednu od najatraktivnijih u Evropi. Unazad 25 godina, kroz srpske klubove protutnjalo je preko 3000 didžejeva i producenata, a veliki broj njih je aktivan i danas. Zahvaljujući nekima od njih koji su učestvovali u formiranju scene kakvu danas vidimo, kolektiv TRIII je odlučio da organizuje serijal zabava sa tim i takvim akterima iz Srbije, ali i regiona, serijal FORWARD.

Prva u nizu biće posvećena dvojici neumornih party dečaka, didžejeva koji su svojim eklektičnim izborom muzike i beskompromisnim poštovanjem kvaliteta u elektronskoj muzici, doprineli da imamo ovako bogat klupski život u prestonici, ali i u Srbiji. U pitanju su vlasnik legendarnog kluba Wash, Milan Drča, kao i jedan od najprefinjenijih domaćih didžejeva, Vladimir Erdber.

U subotu 24. februara u savršenom enterijeru kluba KC Grad, Boža, Milan, Vlada i Mirko će započeti muzičko putovanje kroz vreme-prostor. Od melodičnih house i tehno korena iz Čikaga do minimalnog i dinamičnog zvuka Detroita, ovo putovanje će se u ranim jutarnjim časovima nastaviti u renoviranom i proširenom prostoru kluba KPTM, gde će Dušan i Boža završiti prvu epizodu serijala FORWARD i simbolično, muzički, stići u Berlin.

iskusnih didžejeva, za 12 sati perfektne house i tehno muzike, u dva najatraktivnija beogradska kluba sa odličnim zvučnim sistemima = etalon za odličan provod

Avatar photo

Autor: Igor