MDRNTY Cruise potvrdio Black Coffee-a i Ricardo Villalobos-a za ovogodišnje izdanje festivala


Brodu  pod nazivom MSC Opera će svoje krstarenje započeti u Đenovi, u koju se i vraća nakon što dođe do Sardinje i Korzike na putovanju koje će trajati od 10. do 13. juna.

Za ovogdišnji festival je potvrđeno mnogo poznatih imena, koja će puštati na žurkama koje traju 24 časa dnevno.

Imena koja su najavljena u prvoj fazi su Ricardo Villalobos, Black Coffee, Stephan Bodzin, Jan Blomqvist, Apollonia, Culoe De Song, Patrice Baumel, Audiofly, Eagles and Butterflies, SIT, Osunlade, Ion Ludwig i mnogi drugi.

Maxime Léonard, direktor MDRNTY ekipe rekao je “Za ovo drugo izdanje, naša želja je da predstavimo muzičku ponudu koja se primjenjuje na čitav spektar podzemne elektronske muzike, u ekskluzivnom okruženju u kojem niko ne očekuje da to čuje”.

Pored muzike, zabava na brodu uključuje pop-up događaje, umetničke i tehnološke predstave, filmske projekcije, kazino, savremene umetničke izložbe, DJ-eve koji puštaju na časovima joge i sportski sadržaj kao što su teniski tereni i kuglanje.

Takođe ćete moći da iskrcate i istražite mediteranske rajeve na Sardiniji i Korzici.

Dostupni su paketi sa sveobuhvatnim sadržajem, uključujući smeštaj u kabini, neograničeno jelo, neograničeno piće (ne premijum) i 24-časovni pristup densfloru, sa mogućnostima plaćanja iz četiri dela.

Cena po osobi u četvorokrevetnoj sobi počinje od 689€, a karte se prodaju već sada.

Ukoliko žeilite da kupite kartu, to možete uraditi na sajtu MDRNTY Cruise-a.

Izvor: Mixmag

Avatar photo

Autor: Igor