Mind Against je u Londonu predstavio Habitat – etiketu i žurke sa impresivnom produkcijom!

 Mind Against je u Londonu predstavio Habitat – etiketu i žurke sa impresivnom produkcijom!

Osnovan od strane italijanskog dua Mind Against, Habitat je platforma izgrađena na uverenju da muzika ima moć da prevaziđe granice, ujedini ljude i transformiše svet.

Habitat je premijerno predstavljen pre desetak dana u Londonu odakle imamo i video snimke. Zakoračite u svet u kojem muzika prevazilazi granice, u kojem umetnost prkosi ograničenjima, a tehnologija otvara beskrajne mogućnosti.

Verujemo da tehnologija demokratizuje pristup umetnosti i otključava beskrajne mogućnosti za stvaranje novih iskustava – Habitat.

Prihvatanjem inovacija i negovanjem avangardne kreativnosti, cilj nam je da neprimetno spojimo fizička i digitalna iskustva, nastojeći da stvorimo trajni uticaj koji prevazilazi konvencionalna ograničenja i da traje kroz vreme.

Bićemo posvećeni stvaranju neistraženih teritorija i pružanju platforme umetnicima da istraže neograničeni potencijal na raskrsnici muzike, umetnosti i tehnologije“.

Idući Habitat održava se 26. aprila u New Yorku. Nedavno je na labelu objavljena V.A. kompilacija Metaflora II na 4 vinyla koju možete poslušati u nastavku.

IZVOR: Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor